Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
54 minuty temu, tobago napisał:

Tylko ciekawe skąd biorą sadzeniaki na licencji danej hodowli?

Na wiosnę będę szukał Denara ale mimo że Zamarte wysyła na całą Polskę nie wezmę więcej nic już od nich. U mnie jak i znajomego który też u nich brał 60% jak nie lepiej padło na czarną nóżkę.

IMG_20171205_182201.jpg

Opublikowano

Posiadają transport nawet 1metr przywiozą jeśli tylko mają kilku chętnych na 1 t . (gratis napisane jest nawet na tej ofercie ) Kurierem za 400kg -75 zł .Ja się kontaktuję e-mail biuro@granumfn.pl odpisywał mi Dariusz Kaczmarek .

Opublikowano (edytowane)

Import jest ciagle na tą chwile. Lokalna, duza firma na ten moment dziennie bierze 20 ton ziemniaka polskiego, reszta wiadomo skad...

Edytowane przez KiQ
Opublikowano

35gr w big bag na paczkę. 40gr worek 15kg. Tyle mi płacą stali odbiorcy. Towar musi być dobry. Proszowice i wolbrom na targu 20gr. Ale syf bez kalibrowania w tym roku wysyłałem na Słowację miesiąc temu po 40gr worek 25kg. Rumun proponuje 3,70za 15kg za 6+  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez farmer1111
      Poszukuje ziemniaków paszowych  lubelskie
    • Przez Szydre
      Witam! 
      Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu. 
    • Przez warchest
      witam sprzedam obsypnik do ziemniakow 3 rzedowy stan dobry lokalizacja powiat płocki , nr tel 728 381 453 lub 728 563 090 

• Przez MarcinSp10
      Potrzebuje od specjalistow rady na temat ziemniakow czym najlepiej spryskac ziemniaki od chwastow zawsze przed wschodami dawalem roundupem ale potem i tak zarastaly. Polecono mi na nastepny rok spryskac Srodkiem titus 25wg tydzien po posadzeniu . Czy warto tym pryskac??
    • Przez topfarmer
      Cześć
      Mam problem z moim kombajnem grimme lk650 i nie wiem jak go rozwiązać.
      Podczas kopania ziemniaków i przejechaniu dosłownie kilku metrów pod plastikową rolkę podchodzi kamień ( około 3 cm) i blokuje całą taśmę boczną podajnikową. Sprawdzałem w katalogu wszytko jest na swoim miejscu , rolki praktycznie nowe. W załączniku przesyłam zdjęcia.
      Czy ktoś z posiadaczy tego modelu spotkał się z takim problemem?
      Dodam że ogólnie w tamtym miejscu gromadzi się bardzo dużo łęcin, ziemi itp. Czy jest to normalne?

• Dodaj nową pozycję...
v