Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :)

Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość Mateusz2111
      Przez Gość Mateusz2111
      Witam decyzja padła na trzodę  chlewną , posiadam 20ha klasy 4-5 miejscami 3 ale rzadko planuje kupować prosięta duńskie albo polskie zalezy od ceny, słyszałem ze na 1 sztuke przypada 350kg czyli teoretycznie około 300 swinek, w nastepnym rzucie bym kupował zboze i prosięta liczyłem to by wychodziło około 60zł nie licząc własnej pracy i wody, prądu. Jak myslicie warto ?
    • Przez Pawek21
      Witam chciał bym się dowiedzieć jak wygląda opłacalność produkcji ziemniaka skrobiowego wiedząc że w skupie płacą 1zl za kg skrobi
    • Przez MICH4Ł
      Witam. 
      Interesuje się rolnictwem i pracą na roli. Mam okazje uprawiać 3 ha i za bardzo nie wiem jak się za to zabrać a bardzo bym chciał to robić. Mam do wyboru uprawę ziemniaków albo zboża czy mógłby mi ktoś napisać co by było lepsze (opłacalniejsze) wiem ,że w dzisiejszych czasach trudno jest gospodarzyć ale bardzo proszę o odpowiedź.
    • Przez Avenger
      Witam.
      Kupię sortownik do ziemniaków produkcji rosyjskiej z koszem przyjęciowym (jestem także zainteresowany zakupem osobno samego sortownika i kosza). Najlepiej żeby, maszyna była co najmniej w dobrym stanie, kompletna (gotowa do eksploatacji, bez konieczności wkładu finansowego) z tym, że nie liczy się wygląd farby i lakieru tylko stan części gumowych czyli rolek i taśm. Za "zdrową" maszynę jestem skłonny zapłacić dobrą i rozsądną cenę. Interesują mnie oferty z całej Polski ale także takie dotyczące pomocy w sprowadzeniu sortownika z zagranicy. Mile widziana pomoc w załatwieniu ewentualnego transportu.
      Mój numer kontaktowy: 506 832 478 - jeśli nie odbieram to proszę o cierpliwość bo na pewno oddzwonię. Woj. wielkopolskie.
      Pozdrawiam.
    • Przez Mariusz123456
      Jak w temacie. Odbiór osobisty płatne gotówką. Termin to jesień 2019. Tylko z Pomorza
  • Dodaj nową pozycję...
v