Ceny trzody chlewnej 2016
-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz222
Witam serdecznie
Chciałbym bardzo prosić o wypełnienie mojej ankiety, która będzie podstawą do stworzenia pracy inżynierskiej. Ankieta dotyczy postępu technicznego i technologicznego w chlewniach macior w latach 2004-2012 w woj. śląskim (jednakowoż zachęcam także rolników z okolic mojego województwa). Ankieta jest przystępna, większość to pytania testowe, więc nie powinna zająć więcej niż 5-10 minut, a jest to dla mnie bardzo ważne by zebrać jak najwięcej informacji na ten temat. Każdy kto cokolwiek robił i modernizował przy swoich maciorkach niech poświęci parę minut podczas wieczornego odpoczynku i pomoże mi w stworzeniu czegoś, co może stanowić o tym jak potoczy się moja kariera w przyszłości.
Ankieta jest w pełni anonimowa. Podaję link do niej:
http://moje-ankiety....pond-43841.html
Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam!!
Ponawiam prośbę o Wasz udział w ankiecie
-
Przez 14tija14
Czy ktoś współpracuje z jakąś firmą zajmującą się tuczem kontraktowym np. agri plus ?
Chciałabym się dowiedzieć jakie trzeba spełnić warunki i czy to jest opłacalne lub przy jakiej ilości ?
-
Przez Lukasz210692
Co sądzicie o stosowaniu żyta hybrydowego dla tuczników. W odpowiednim składzie procentowym oczywiście z innymi zbożami.
Czy to będzie opłacalne i czy nie ucierpią na tym tuczniki.?
-
Przez TomaszWoniak
Witam Firma Agri plus jake ma wymagania budynków poniewaz chciałbym podjąć wspołprace z ta firmą ale na poczatek chciałbym sie dowiedziec jak muszą wyglądać budynki
prosze o pomoc
pozdrawiam
-
Przez ZETOREXX85
Witam.
Wymieniam swój stary śrutownik na coś innego. Myślałem nad śrutownikiem Bąk. Zamieszczam aukcję na której można kupić nowego Bąka: http://allegro.pl/pt-nowy-srutownik-rozdrabniacz-bijakowy-talex-i5015335177.html
Co o nim myślicie? Będę go używał do żywienia macior. Jaką wydajność ma taki Bąk? Miałem okazje zobaczyć u wujka jak on rozdrabnia.Ziarno jest dobrze zmielone
-
Rekomendowane odpowiedzi
Brona agregat talerzowy Mandam Gal-C 4m
Czytaj dalej »
Jaka przyszłość czeka producentów wieprzowiny?
Czytaj dalej »
Jałówka mm