Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Honda Civic 1,4-170km/h

Fiat Brava 1,2-150km/h

VW Passat 210km/h

Zetor 7211-coś koło 30km/h <pełen Gaz>

Skuter kingway <2osoby> z górki 75km/h i licznik się zamknął.

Rower , na liczniku było 64km/h.

To by było na tyle :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja co prawda też nie posiadam jakichkolwiek uprawnień(oprócz karty motorowerowej) to też mam swoje rekordy

Bmw e36coupe 94r 152 km/h (3 bieg, auto było sprowadzone z Niemiec na handel przez wujka a na 5 leciałem 240 km/h)

Ursus c 330 94r(składak) 37km/h

Simson sr51B 76km/h

Jawka 88km/h (wywieziona na złom)Została ona przerobiona: z tyłu duża zebatka, przestawiony zapłon)ale trzeba było nią wcześnie hamować bo hamulce przy tej prędkości słabo reagowały :)

Może wydaje się wam to niemożliwe jak na 15 latka ale to prawda, nic nie ściemniam.

to ty Janek Brzechwa jestes, masz talent... bedziesz wielki:P

Opublikowano

Czemu sadzisz że 330 niepoleci 37km/h :D Gdy ma sie podkręcona pompę to niema problemu :D

pawel5314 Myśl co chcesz ale ja wiem swoje a Ty swoje ;) Jakbys Był z okolic Częstochowy to zaprosiłbym cię na jazde tymi pojazdami (oprócz jawki bo jest wywieziona na złom i bmki, ale jest taka sama z takim samym silnikiem, tylko sedan)ale reszta jest w nienagannym stanie B)

A co do mojego wieku to wyjrzyj za okno to zobaczysz ile osób w moim wieku już zaczyna albo od dawna jeździ autami ojców po swojej miejscowości.

Opublikowano

Ursus c385 23km/h

MF 3095 45km/h

Moim skuterem Honda x8r 80km/h

Skuterem kolegi Aprilla Sr 95k/h

Quadem 200cc 90km/h

Enduro Husqwarna 125cc 170 km/h kolega prowadził ja bez kasku :blink:

Opublikowano

si,sonem około 100km

zetorem 7340 40km

dziś c-330 z górki z 2 przyczepami 35 40 aż zwolnice było słychać

maluchem 120km

polonezem 90km

golfem 3 80km

corsą B na lodzie w miejscu 130km

maluchem jak mi półośkę urwało to licznik przekręciło

lublin 70km

case jx 75 40 km

to jeszcze nie wszystko

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Niestety nie da rady i to niezależnie od zamontowanej jednostki napędowej.Kłania się fabrycznie zamontowany ogranicznik prędkości do 250 licznikowych.Problem dotyczy również MB i BMW.

Opublikowano

ogranicznik ogranicznikiem życie życiem nie wiem jak w innych ale teoretycznie zablokowane audi jesli moc pozwoli pojedzie bez problemu 260-270 km/h. A swoja drogą czytam temat i widze niektózy nieze głupoty wypisują lub mają bujna wyobraźnie.

Opublikowano

@pawelec, Wtedy akurat szosa nie była rewelacyjna więc już nie cisnąłem więcej. O ile dobrze pamiętam to kumpel jechał nią maksymalnie 250 chyba.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AdrianFanDeutz
      Gdzie mozna kupic ile kosztuje obciaznik do ciagnika na przedni tuz waga jaka mnie interesuje to ok 800kg
    • Przez Dastan
      W zimie poskładałem silnik Cumminsa, robiona głowica, pompa paliwa, wtryskiwacze, nowe pierścienie blok honowany. Przyczyną remontu była zatarta panewka. Od początku dwa cylindry po odpaleniu bardzo kopcą na jasny gryzący dym dopóki się silnik nie zagrzeje potem to nie występuje. Dodam że przed remontem tak nie było.  Pompa ustawiona na znaki. Silnik ma przepracowane 30mtg i dalej to samo, a liczyłem że muszą się pierścienie dotrzeć, ale nie jestem pewny czy to to bo oleju nic nie ubywa. Jak to zdiagnozować? Może źle pierścienie założone? Ale to by brał olej? Kąt wtrysku?
    • Przez KatarzynaJeziorkowska
      dzień dobry,

jestem pośrednikiem kredytowym i pozwoliłam sobie napisać do Państwa z propozycją finansowania skierowaną do Waszej grupy zawodowej a mianowicie - kredyt dla rolników poz zastaw ziemi na max 15 lat
      max kwota BRAK
      pod zastaw hipoteczny
      uproszczone procedury - do 500 tys na oświadczenie o osiąganym dochodzie
      na okres 15 lat
      szybka decyzja
      bez wpisu do bik
      spłacamy inne zobowiązania do 500k na uproszczonej procedurze, powyżej polisa i zestawienie faktur(bez faktur i przelewów;)) konsolidujemy inne zobowiązania wpisane na hipotece
      w każdej chwili możliwa wcześniejsza spłata bez żadnych dodatkowych kosztów hipoteka możliwa i na domu i na ziemi, itd, itp   zapraszam do kontaktu dkfinanse.spzoo@gmail.com tel 695 588 952 w swojej ofercie mam produkty zarówno dla osób z dobrymi bazami bik jak i złymi cała Polska   pozdrawiam   Katarzyna Jeziorkowska DK Finanse sp. z o.o. wpis do KNF RPK037045
    • Przez Fugeo
      Poszukuję sprawdzonych lamp roboczych ledowych na tył ciągnika.  Na chwilę obecną będą założone dwie. Preferowane z wbudowanym złączem typu AMP. Pierwsze jakie znalazłem to takie:
      https://elmoto.pl/lampy-robocze/4562-lampa-robocza-led-4000-lm-owalna-amp-wesem-kat-60-5905445633354.html
      Mogą być? Mają odpowiednią moc, strumień świetlny i kąt?
    • Przez przemyslaw111187
      Witam
      Mam dwie duże przyczepy Pronar 14 ton ciągnik 150km mam problem z wyjechaniem z kukurydzy po kiprowaniu na bok . Jazda prawie na wprost nie ma możliwości wykręcenia na bok lub zajechania drugi raz.Do tej pory miałem mniejsze przyczepy i nie było problemu
      Może ktoś doradzi jaka kolejność i jaka technika wyjeżdżania?

• Dodaj nową pozycję...
v