artur04c

Members
  • Ilość treści

    54
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

1 Neutral

O artur04c

  • Ranga
    Użytkownik

Ostatnio na profilu byli

692 wyświetleń profilu
  1. u mnie poleciały tulejki na sworzniach w "łączniku" co łączy wahacze takie H, są tam 4 małe tulejki. Koszt jednej tulejki w claasie 16 zł potem zmienili na 34 zł, a w internecie po 50 zł chodzą
  2. Nie jestem pewny, ale jeżeli Masz silnik DPS 6068 TRT (to znalazłem w danych technicznych, ale musisz się upewnić, czy aby na pewno taki silnik jest). 1. strona 57 w pdf, a 49 istnieje na stronie na dole 2. Tutaj jakiś drugi manual
  3. Jak ma zegarowy wskaźnik oleju to od lewej kierunek lewy, ładowanie, światła drogowe, kierunek prawy.
  4. "ciężkiej serii" bardzo mało mówi. Chodzi o 1634 1224 i tak dalej.
  5. Jeżeli czujnik był uszkodzony to czy na włączonym zapłonie widniała "LAMPKA OSTRZEGAWCZA CIŚNIENIA OLEJU UKŁADU HYDRAULICZNEGO" ( cos na wzór ->|o|<- ? [zamiast o jest kropla]. Pozdrawiam.
  6. dwa moduły i błyskawica to Usterka szyny CAN Id7F07h - Błąd komunikacji między modułem WLP a DBD - Brak komunikatu z modułu WLP (a104) przez ponad 5 sekund. możne być z tyłu albo przy akumulatorze spalony bezpiecznik, przerwa w przewodach, albo jakiś moduł.
  7. Ja bym jeszcze dokładnie sprawdzi bezpieczniki przy akumulatorze. Może jakaś wtyka tam puściła, albo przez peszle doszła woda.
  8. olkosio dobrze prawi. Ja u siebie w claasie jak zmieniałem końcówki drążka to ustawiałem zbieżność bo była spora różnica.
  9. Dokładnie to jest zapchany filtr powietrza, za głównym filtrem jest jeszcze jeden mniejszy, jeżeli on jest zabrudzony to kwalifikują się do wymiany. Zwróć uwagę czy filtr nie jest przybrudzony na czarno lub w sadzy. Jak się czarne naloty pojawiają to znaczy ze zawór filtra powietrza zaczyna przepuszczać.
  10. To jest na pewno serwiówka ? Mi wydaje się, że jest to instrukcja obsługi bo serwisówki mają powyżej 1k stron, a to ma 324 strony. Ja do swojej 640 z 2008r mam 556 stron samej instrukcji.
  11. Jak nadal nie pokazuje prędkości to trzeba zrobić wzorcowanie, jak pokazuje prędkość to zrobić test ciągnikiem i samochodem i zobaczyć czy prędkości się pokrywają
  12. ja bym próbował ustawić mu na nowo prędkościomierz, albo jaki czujnik poleciał. Przy wzorcowaniu można ustawić, że ciągnik będzie pokazywał 60 km/h, albo nawet i więcej
  13. Może o te kreski chodzi [/img] [/img] moze ten przycisk do wzorcowania sie przyblokował, ale wtedy ktoś musiał tam zaglądać .
  14. Jak włączę zapłon to tylko świeci się ikona (7), a (6) nie nie widać. Jak silnik jest nagrzany i go zgaszę i ponownie włączę zapłon to pojawia się (7) i po sekundzie (6) i tak ciągle na przemian się one pokazują (i tak powinno być nawet na zimnym jak się włączy zapłon) ale 6 przestała się pokazywać
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj