Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

michal1993 wszystko wymienione i nadal nie ciągnie górą... umówiłem mechanika, sam nie dojde już co jest... brak pomysłów!

mam trochę inne pytanie:

mam władka z tłumikiem na bok, dużo jest przerabiania, żeby zrobić klasycznie do góry, jak w późniejszych modelach było? Znajomy mówi, że to pół silnika trzeba rozbierać, ktoś się orientuje?

Opublikowano

Kiedyś gdzieś widziałem w katalogu rysunek to wydawało mi się że tłumik był taki sam no ale jak piszesz że nie to sorki, mój błąd. Tak czy inaczej na pewno nie trzeba pół silnika rozbierać.

Opublikowano

Czy zakladak ktos szersze opony przednie do t25? Mam tura i przydaly by sie szersze. Myslalem o 7.00-16. Tylko nie jestem pewien czy wejda. Koncowka drazja poprzecznego jest disc blisko a nie chce mi sie kombinowac z felgami. Za duzo zachodu.

Opublikowano

Ja mam u siebie opony 7.50/16 założone na oryginalne felgi i  nie obcierają o końcówkę drążka.

Więc opony 7.00 spokojnie zakładaj.Wejdą bez problemu.

Opublikowano

Przebije Was, ja mam 225/75 R16C i jak nie ma luzu za dużo na przegubach to też nie ociera :) Trochę mało jest luzu, ale takie opony miałem i takie są 205 zapewne byłby lepsze pod tym względem. 7.00 spokojne można zakładać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Wielkinikt
      Witam odkrecily mi się śruby z blokady mechanizu roznnicowego a mianowicie 2 kolki 4 podkladki i 6 srub , i nie mam pojecia jak maja byc zalozone podkladki czy maja zaslaniac kolki i nachodzic na siebie czy tylko 2 na zaslonienie kolkow , czy nie ma to znaczenia i jeden chu jak to jest załozone 
      ps przepraszam za bledy 

• Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A  . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A 
    • Przez zubi1990
      Witam wszystkich będę robił teraz remont silnika w moim t25a i tu mam pytanie: jakim momentem dokręcić śruby mocujące głowicę do bloku , jaką siłą dokręcić stopy korbowodów, jaka ma być grubość panewek głównych i korbowodowych, jaka siła dokręcenia koła zamachowego, szerokość cylindra i luz w zamku pierścieni. Ciągnik z roku 1978 z dwoma drążkami do zmiany biegów
  • Dodaj nową pozycję...
v