Ursus 4514 zamiast dwóch c360
-
Podobna zawartość
-
Przez Damiano604
Witam, jestem na etapie zamawiania części do układu pneumatycznego w Ursusie 4514. Znalazłem schemat całego układu jednak przy nr. 10 mój zawór hamulca ręcznego posiada 2 wejścia a tutaj są 3, również przewód od pedału hamulca ten po prawej powinien iść przed regulator ciśnienia przed butlą (tak mi się wydaje). Może ktoś przerabiał ten temat i podpowie czy dobrze myślę. Z góry dziękuje. Pozdrawiam!
-
Przez Marcin70707
Witam, zamontowałem kabine na moim ursusie 3512 Lubsko 2. Kabina ma metalowy dach, ale pasuje mi coś dać od wewnątrz aby chociaż minimalnie wygluszyc na ile jest to możliwe. Jak polecacie mi to zrobić stosunków tanim kosztem i jakie macie pomysły na takie coś ?
-
Przez Lalafka
Cześć, od nowości mam podłączonego tura na 1 parze wyjść hydraulicznych. Natomiast chciałbym teraz podłączyć go w taki sposób, aby zawsze dostępne były 2 pary. Ma ktoś coś takiego, albo robił?
-
Przez baton386785
Witam.
Zakupiłem wspomaganie od firmy Agricola, na stronie sklepdlarolnika.pl. I jest taki problem, że nie pasuje mocowanie orbitrola. Czyli nie idzie pochylić kolumny w stronę siedzenia, i nie mogę zamontować kokpitu. Czy ktoś też miał taki problem?
Pozdrawiam Serdecznie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 698 wycie
Ursus 5714+rozsiewacz Langren RS-600