Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Dnia 7.10.2018 o 09:25, farmtrac8244 napisał:

fajne , mogli by to dalej klepać bo jest to już w miare nowoczesna wizualnie i ergonomiczna koncepcja oraz ciekawa podstawa do dalszego rozwoju i modernizacji jak to było w przypadku wielu modeli zachodnich ciągników że nowsze modele  niewiele konstrukcyjnie różniły się od starych i ewentualnie były unowoczesnianie , dużo nie kosztowałoby projektowanie samych bebechów pod konkretną obudowę skrzyni/mostu itp oraz późniejsze testowanie tego ale łatwiej kupić gotowe silniki/ skrzynie z zachodu czy cały ciągnik z azji i sprzedawać z logo niedźwiedzia by zarobić na składaniu a nie na produkcji maszyn 

Edytowane przez konteno
Opublikowano

To moje dawne miasto wojewódzkie więc nie podzielę tego stwierdzenia😁 

Opublikowano

Była "chitra" baba z Radomia to teraz Włodek rekin byznesu. Taka bieda tam jest? 

Opublikowano (edytowane)

Miasto jak miasto nie zauważyłem specjalnych różnic pomiędzy innymi.

A nawet jaki jedyni mamy Air Show😁

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
5 minut temu, Thomas2135 napisał:

Była "chitra" baba z Radomia to teraz Włodek rekin byznesu. Taka bieda tam jest? 

Kuźwa nie wiem o.O byłem tam parę dni temu i jakoś nie sądzę żeby była bieda sądząc po ilości wypasionych bryk. 

Opublikowano

Szukam jakiegoś zestawu agregat z siewnikiem. Cos na nieduże gospodarstwo,nie musi być bajerów typu ścieżki, hydrauliczne znaczniki. Ważne abym mógł zestaw dźwignąć albo belarusem 920.3(monoblok 4500kg) albo zetorem 9540 z turem (nie wiem ile on dźwiga,ma jeden siłownik pomocniczy). I ważne pytanie, jaka jest różnica między agregatem z jednym a dwoma siłownikami? Np unia ma jeden a agromasz dwa. 

Opublikowano

Bo tak nie wygląda 19-to letni ciągnik co ma 4800 mth. Gdyby pracował - to by był chociaż minimalnie poobijany, nawet od mycia. A gdyby stał, to by lekko przyrdzewiał tam, gdzie przytarty. On jest tak samo "orginalny" jak "januszowe" Passaty 20 lat 160kkm przebiegu "w dizlu"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v