Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, MF675ursus napisał:

^^ No nie wiem. W północnej części woj. łódzkiego w kukurydzy nagle zaczęły pręty stalowe rosnąć, i to na losowo wybranych polach...

Wiadomo, nie ma w tym reguły.

Opublikowano

Są dobre polskie agregaty. Wszystko zależy od tego ile chcesz wydać.

Opublikowano (edytowane)

Każda kradzież powinna być karana, nie zależnie od tego czy kradniesz ciągnik gospodarzowi na 100ha, czy tiktaki ze sklepu. Jak komuś ukradną samochód to myślisz że miał go ot tak sobie, na zapas? Miał bo potrzebował, a nie żeby mieć. Aktualnie tylko nieliczni mogą sobie pozwolić na posiadanie czegoś z chęci samego posiadania, masz coś co mogliby ci ukraść i ta strata by cię wcale nie obeszła?

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

Historia wzruszająca ale  w dzisiejszych czasach nie wiadomo czy prawdziwa.

Równie dobrze ciotka może grać na emocjach.

Opublikowano

Lub jajniki😁 bo nie każdy chłop to złodziej i nie każda baba to święta  

Opublikowano
1 godzinę temu, Y635 napisał:

http://wloclawek.naszemiasto.pl/artykul/pozar-w-powiecie-radziejowskim-9-zastepow-strazy-pozarnej-w,4806913,artgal,t,id,tm.html

tu wydarzyła się prawdziwa tragedia spłoną roczny kombajn zbożowy i 2 ciągniki prasa całe tego roczne i 2 letnie zboże

Ostatnio strasznie dużo tych wypadków. Najwięcej pożarów maszyn rolniczych albo beli słomy. A upałów nie ma. 

Przypadek, nie sądzę 😒

Edit: jest ciepło, ale nie aż tak, jak np w lipcu czy sierpniu.

Opublikowano (edytowane)

Kolego , jak Ty masz lemiesze które dają się prostować ,  to Ty nie masz lemieszy , tylko kawałek jakiejś blachy . Kup takiej firmy , która wymieni w ramach gwarancji jak się wygnie lub pęknie . Są takie .

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v