Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakieś propozycje?

2 minuty temu, Sean napisał:

Dobra sprężarka, albo jak już to odkurzacz przemysłowy, ten który pokazałeś tylko wyłapie grubsze cżęści a z drobnych narobi więcej kurzu niż typowa sprężarka.

sprężarka nawet najlepsza nie zrobi takiej roboty jak odsysacz

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Dobra sprężarka, albo jak już to odkurzacz przemysłowy, ten który pokazałeś tylko wyłapie grubsze cżęści a z drobnych narobi więcej kurzu niż typowa sprężarka.

@Sean to ma ponoć zdmuchiwać zanieczyszczenia a nie je wciągać , bynajmniej inni tak z tego korzystają bo większa siła jest na wydmuchu niz na ssaniu

Opublikowano

Jak zdmuchiwać to wentylator do siana byłby lepszy może.    😋

5 minut temu, soltys48 napisał:

jakieś propozycje?

sprężarka nawet najlepsza nie zrobi takiej roboty jak odsysacz

Czyli Sołtys chce odsysać jednak nie zdmuchiwać.

Opublikowano

Ja nie wiem, ale niektórzy to myślą że potencjalny klient to zwykły debil i mu nawali kasy za stare odmalowane redło.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak Nac , ale używałem Stihla , do dmuchania liści , trawy suchego piachu jak znalazl. Ciągnie też dobrze xD

Jak do użytku zgodnie z przeznaczeniem to maszyna jak znalazł ;)

Nie odświeżyło mi postów . Kurz z grubsza zdmuchniesz  ;)

Edytowane przez withanight
Opublikowano

Artukuł na średnim poziomie. Kto do ciągnika 80km zaczepia pług 4 skibowy obrotowy jaki to ciągnik by nie był.

90% awarii i usterek nigdy u mnie nie wystąpiło a tłukę ruska już 10 lat.

Taki artykuł można o każdej marce napisać. I też sporo znajdzie się ciekawostek.

Rusek jak na swoją śmieszną jak na tamte czasy cenę był strzałem w 10. roboty zrobił ogromnie dużo, spalanie niskie kabina nawet cicha i ogrzewana. Uciąg i podnośnik jak na 80km też dobry.

Koszty eksploatacji śmiesznie niskie.

Opublikowano
11 godzin temu, alvaroalvaro78 napisał:

Mam taki McCulloch tyle że bez opcji wyciągania - tylko wydmuch. Super sprawa codziennie rano zaczynam dmuchanie od niego. Pozniej idzie sprężarka. (mam deutza 4065hts z silnikiem chłodzonym powietrzem)

w kumbajnie da radę?

5 godzin temu, czesio200 napisał:

Artukuł na średnim poziomie. Kto do ciągnika 80km zaczepia pług 4 skibowy obrotowy jaki to ciągnik by nie był.

90% awarii i usterek nigdy u mnie nie wystąpiło a tłukę ruska już 10 lat.

Taki artykuł można o każdej marce napisać. I też sporo znajdzie się ciekawostek.

Rusek jak na swoją śmieszną jak na tamte czasy cenę był strzałem w 10. roboty zrobił ogromnie dużo, spalanie niskie kabina nawet cicha i ogrzewana. Uciąg i podnośnik jak na 80km też dobry.

Koszty eksploatacji śmiesznie niskie.

na ruskiego nigdy złego słowa nie powiem, np 360 bije na głowę, podobnie jak 385/902/912

Opublikowano

No no co chcesz łod łursusa? Dobrego słowa o nim nie powiem. 🤣

Opublikowano

a kto woził ziemniaki mtz ?????? 😲w kabinie  , 7211 zdaża się wieźć zboże jak z tyłu siewnik a kawałek mały , ale nie ziemniaki .

Co do mtz miałem tego w małej kabinie to teraz patrząc wcale to się nie psuło , ba nawet suchy prawie był żadne hamulce nie zaolejone o dziwo od nowości , jedynie co moczył się na hydraulice ale nie lało się . NAwet opony miał prawie łyse i spękane pajęczynką a uginały się pod obciążeniem pożądnie i nawet nie miąły zamiaru pęknąć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v