Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, stuart napisał:

Jedynie za co plus ma u mnie Hitler że zrobił porządek z żydami. Bo dzisiaj jak by było tyle żydów w PL to my wszyscy byśmy harowali u nich za pajdę chleba i szklankę mleka dziennie. 

Polecam książkę "Moja Walka" Adolfa Hitlera :) 

Za takie słowa , to zamykać powinni . Wstyd ! Niektórzy nie mają zupełnie szacunku dla życia innego człowieka ...:(:(

Opublikowano (edytowane)

O ile jestem w stanie zrozumieć że ktoś nie lubi jakiejś nacji , to radość z tego że ktoś wymordował naród , to już zwykłe  zwyrodnienie .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
25 minut temu, zetorki12 napisał:

Za takie słowa , to zamykać powinni . Wstyd ! Niektórzy nie mają zupełnie szacunku dla życia innego człowieka ...:(:(

3 minuty temu, daron64 napisał:

A przynajmniej z forum wypieprzyc. Zobaczymy,  co moderacja zrobi. 

Widać jak jesteście podatni na propagandę medialną kierowaną przez nich samych. Zobaczcie jak w mediach krzyczą ilu zginęło żydów a o tym ilu zginęło Polaków mało kiedy się porusza temat. Tylko o żydach się mówi o odszkodowaniach dla nich jacy to oni poszkodowani itd. 

A kto z was miał do czynienia z środowiskiem żydowskim??? "Oglądałem film pianista i wiem wszystko" Popytajcie starszych ludzi jak oni się zachowywali wobec polaków.  

• Thanks 1
Opublikowano

I to powód żeby pochwalać mord ? Jebnij się ty w ten pusty łeb

3 minuty temu, stuart napisał:

Widać jak jesteście podatni na propagandę medialną kierowaną przez nich samych. Zobaczcie jak w mediach krzyczą ilu zginęło żydów a o tym ilu zginęło Polaków mało kiedy się porusza temat. Tylko o żydach się mówi o odszkodowaniach dla nich jacy to oni poszkodowani itd. 

A kto z was miał do czynienia z środowiskiem żydowskim??? "Oglądałem film pianista i wiem wszystko" Popytajcie starszych ludzi jak oni się zachowywali wobec polaków.  

Opublikowano (edytowane)

Nawet Hitler wspominał co tylko chcą zrobić biznes z polską to żydzi na tym kładli łapę. Simens rozciągał instalacje elektryczną po Polsce-żydzi pchali się robić biznes. Nie nawołuje do nienawiści ale jak kilka komentarzy wyżej było o wyłudzaniu PROWu to polak to źle a żydzi to by tak robili z całą pulą.. Wyobraźcie sobie teraz gospodarczą UE i żydów w Polsce. Większość fabryk ich, jak to było przed wojną a my tyrający za pajdę chleba i szklankę mleka na nich. 

Nie chwalę mordu. Bo równie dobrze mógł ich wywieść na ten Madagaskar czy gdzie ale z tamtąd by zaraz wróci. 

Ta kto ma pusty łep? Lekarz Mengele syn założyciela fabryki maszyn rolniczych a POLAK kiedyś aż się pienił by kupić taką Samozbierającą. Fendt Vario marzenie każdego rolnika polaka. To za karę za holokaust Polacy nie powinni nic od nich kupować ale nie jak chodzi o maszynę z zachodu to zapomnę o tym. Co tam dawno to było i niemcy mówią że nie prawda. . 

Czyli według twojego toku myślenia:
Niemcy trudno mordowali ok będę kupował ich produkty.
Rodak wspomniał o tym-Zabił bym go gołymi łapami.

Już zakładam że jesteś narodowcem i twoim zdaniem Platforma wyprzedawała fabryki za łapówki. :) I to prawda bo w TVP 1 kierowaną przez konkurencyjną partie tak mówili 

Zioło i broń też powinny być legalne ?  :D 

Edytowane przez stuart
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Bananek napisał:

jaki budzet? mam niemeyera 330 odnowionego. gdzies tam w galerii go widac. w miare lekka, bo c330 ja ciaga.

Planuje wydać tak z 6tys,  waga nie robi mi wielkiej różnicy 

Edytowane przez michal12301
Opublikowano
27 minut temu, Rolnik7343 napisał:

matbro wychodziły na fordzie ?

Jak przeglądałem ogłoszenia to widywałem chyba z fordem. Jak siedzi perkins to prawdopodobnie już wymieniany za forda. Dobrze chodzi dopóki się nie skończy a potem kłopoty z naprawą.

Opublikowano

stuart napisał:

Ile płacicie za mycie i bielenie obory? 
Bo bielenie to około 50zł za worek wapna
A mycie to od m2? 

wczoraj mi myła ekipa oborę 28/12 bez stropu 500zł bielone tylko ściany

Opublikowano

Witajcie,co myślicie o takim kagańcu,spełni swoją zamierzoną funkcje czy zwyczajny bubel?

Lub jak poskramiacie wyjątkowo agresywne Maciory? (Pentla ryjowa nie daje rady)

135010.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

wczoraj mi myła ekipa oborę 28/12 bez stropu 500zł bielone tylko ściany

Za 500zł? To nie ekipa tylko jakieś mietki bo dniówka 1 pracownika z składkami to ok 250zł a gdzie dojazd i amortyzacja ? 

Opublikowano (edytowane)

Nie chodzi o przebywanie w nim caly czas tylko w skrajnych przypadkach. Wyobraź sobie agresywne ok. 400kg które się na ciebie rzuca, a ty musisz pomoc prosiajowi. Stanąć przed wyborem życia prosiaka czy swoje

Edytowane przez Candy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v