Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

znacznik pianowy

Tak też handlarz mówił. Tylko to co wtedy - płyn do zbiornika normalnie z cieczą robocza i tam sama dysza robi robotę? 

PS.  jak tam Piast,  aktualne? 

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Najlepszy jest tekst "Nowe opony 80%":D

no i "odpala z akumulatora"

kiedyś eksportowana a teraz import, kuźwa więcej razy za granicą była niż ja...

• Haha 4
Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

Tak też handlarz mówił. Tylko to co wtedy - płyn do zbiornika normalnie z cieczą robocza i tam sama dysza robi robotę? 

PS.  jak tam Piast,  aktualne? 

Tak dysza robi 

Piast aktualny stoi pod dachem ale zdjęć tam nie idzie zrobić jak się coś będzie przeprowadzało to zrobię bo trzeba to wyciągnąć

Opublikowano
Dnia 22.06.2018 o 11:31, przybyslawice5211 napisał:

A kolego nie myślałeś o tym kombajnie https://www.otomoto.pl/oferta/sampo-2055-bizon-massey-ferguson-ID6AqhSY.html lub o tym  https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-26-sampo-ID6AqfY1.html wszystkie te kombajny to ta sama seria produkowana przez sampo rosenlew w finlandi jako podwykonawca pod deutza i mf -a

Dzięki za podpowiedzi co do marek. Ten mf mały trochę a cena duża, Ten sampo już lepszy. A i w razie czego do Agromarket Jaryszki po części by było w miarę blisko. ZAstanawiam się właśnie nad czymś konkretnym bo już sporo czasu przeglądam ogłoszenia i nic w oko nie wpada bo albo drogie albo stare albo heder szeroki 

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Tak dysza robi 

Piast aktualny stoi pod dachem ale zdjęć tam nie idzie zrobić jak się coś będzie przeprowadzało to zrobię bo trzeba to wyciągnąć

Co do znacznika - to zdaje w ogóle egzamin? Trzeba dedykowany płyn do pianownic  łac? Jak widziałem arag że 150 zł za 5l, niby 1:50, ale to domyślam się,  że do oddzielnych instalacji.  A w takim przypadku jak u mnie? Płyn do mycia naczyń w zbiornik czy co taki dedykowany trzeba? Nie ma problemów z pienieniem się cieczy roboczej?  To już chyba koniec pytań z tym związanych :)

A co do piasta,  to wyciągaj i rób foty,  może się jednak zdecyduje.  Jak nie miałem kasy to nawet w moim warmińsko mazurskim nedznym były.  Teraz jak mam kasę,  to zostały same po 10 tys :/

Od razu byś obciązniki wrzucił,  jak jeszcze nie pogoniles  :)

Opublikowano
19 minut temu, soltys48 napisał:

jak masz ścieżki to na ...uj Ci znacznik??

Obciążniki są

Do ścieżek przymierzalem się dopiero na jesieni,  a wiadomo jak to z przymjerzaniem bywa. 

To daj znać jak go wyciagniesz. Jak nic nie zakupie do tego czasu, to powinniśmy się dogadać. 

Opublikowano

Bo jakoś tak się składa, że agencja mniej się czepia pierdół, a bardziej pilnuje tych od ptaszków, plantacji orzecha i innych ekologii, co brali do tej pory dopłaty i nic nie robili. Teraz trzeba wykosic i zebrać trawę z łąki na przykład, a nie tylko zmulczować.

Opublikowano

Bo takie pseudo łąki , to często ugory , zryte przez dziki z nic nie wartą roślinnością , którą można tylko na brykiet przeznaczyć .

Opublikowano
19 minut temu, kolo11 napisał:

Pany trzy dni temu na Olx dodałem sobie do obserwowanych Zetora 7745 wypicowanego że szok za kwotę 56000 PLN i dziś ogłoszenie znikło a ciągniki z 1990 roku dosłownie szok ile ludzie płacą za te Zetory. 

Zresztą co ja tu się dziwię szał na Zetory trwa, a ten tu również duża przesada.

https://www.olx.pl/oferta/zetor-7745-nowy-tur-1990-rok-igla-okazja-CID757-IDw3n41.html#64207608fe;promoted 

Dobrze napisał że ze świecą szukać zwłaszcza za taką cenę. o.O

Opublikowano
22 minuty temu, jahooo napisał:

Jak link całkiem nie wygasł, to zobacz czy koleś nie ma go wystawionego jeszcze raz za mniejsze pieniądze. Albo nikt się nie odzywał i zdjął ołoszenie

Ogłoszenie znikło całkiem więc albo sprzedał lub jak mówisz @jahooo gość zdjął z braku chętnych, choć moim zdaniem sprzedał bo napaleńców na Zetory nigdy nie brakowało. 

Opublikowano

Z teściem kupiliśmy Zetora 9540 z turem hydramet 16 za 58tys. Gość chciał 69 ale udało się utargować,w zestawie tylko łyżka, widły do obornika i paleciak. Do tego opony na przód drugi komplet założony 12 płócienne warte 2,5tys a tył oryginał Barum 80%jeszcze. Przebieg nieduży jak na ciągnik z 1996 roku.Chodzil tylko przy pługu 5 grudziądzkich a później przy rozsiewaczu.

Opublikowano
38 minut temu, Belaruss820 napisał:

Z teściem kupiliśmy Zetora 9540 z turem hydramet 16 za 58tys. Gość chciał 69 ale udało się utargować,w zestawie tylko łyżka, widły do obornika i paleciak. Do tego opony na przód drugi komplet założony 12 płócienne warte 2,5tys a tył oryginał Barum 80%jeszcze. Przebieg nieduży jak na ciągnik z 1996 roku.Chodzil tylko przy pługu 5 grudziądzkich a później przy rozsiewaczu.

Taaa , i czasami do GS-u podjechał ...:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v