Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.olx.pl/oferta/bizon-super-z-56-sieczkarnia-okazja-transport-kabina-1-zniwa-89-CID757-ID2rWzf.html#6d321031c8;promoted     jak myślicie warto jechać mu się przyjrzeć 

Opublikowano

No ale jak kupi teraz , to ma bonus w postaci koszenie własnym kombajnem .

Opublikowano (edytowane)

Plus taki że jak przetestuje w tę żniwa to na kolejne ogarnie co popsute, kupi na jesieni to pół roku gotówka zamrożona i też nie wiesz czy na pierwszym hektarze koszenia się nie rozkraczy, tym bardziej jak u kolegi to pierwszy kombajn, to nawet nie będzie wiedział co sprawdzić i jak żeby było dobrze przed pierwszym sezonem

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
31 minut temu, szczypka napisał:

www.olx.pl/oferta/bizon-super-z-56-sieczkarnia-okazja-transport-kabina-1-zniwa-89-CID757-ID2rWzf.html#6d321031c8;promoted     jak myślicie warto jechać mu się przyjrzeć 

Szkoda jechać oglądać byłem go oglądać wat jest tak 18-20tys

Opublikowano

Soltys a jak ci powiem ze za kombajnem od zniw do grudnia praktycznie zero odzewu a w marcu dopiero sie ruszylo i ojciec sprzedal. Kazdy patrzy inaczej ale wg mnie teraz wiecej jest ogloszen typu prasy kombajny itp.

Opublikowano

Ja szukałem od żniw bizon zjeździłem ponad 2tys km co jechałem jakiegoś oglądać to gorszy był

W styczniu kupiłem właśnie bizona z 1985roku za 10500zł był on kupiony ze starego sposobu z tablicy ogłoszeń gdzie części kupuje do maszyn

Sprzedawał to gość co ma 80lat i likwidował gospodarkę był on pierwszym właścicielem

Opublikowano

chcę coś kupić ale bez przesady nie musi być na już na żniw by się przydał u mnie coraz ciężej o usługodawców 

Opublikowano
4 minuty temu, szczypka napisał:

chcę coś kupić ale bez przesady nie musi być na już na żniw by się przydał u mnie coraz ciężej o usługodawców 

skupiasz się na jakimś terenie??

Opublikowano

Ja w tamtym roku kupłem swoją ''świniarke'' i prowadząc ją do domu po drodze wykosiłem hektar pszenicy. Całe żniwa przechodził bezawaryjnie. Także zakup kombajnu to loteria bez względu czy kupisz przed czy po żniwach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v