Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta strona należy do grupy olx i zauważ, że są tam zagraniczne ogłoszenia.

Opublikowano

Z lokalizacja Polska jest niby ponad 4tys

Ciągniki

Ciągniki to maszyny używane do holowania innych pojazdów. Są wolne, ale niezwykle mocne. Pojazdy rolnicze, których celem jest przetwarzanie gleby, są zwykle sprzęgane z ciągnikiem w celu wykonania prac, takich jak przekopanie gleby lub spulchnienie jej przed siewem. Gdy tylko przyjdzie czas zbiorów, dojrzałe plony zbiera się kombajnami. Maszyny tego typu służą również do nawożenia i opryskiwania pola.

Kto to pisał... 

• Haha 2
Opublikowano

www.otomoto.pl/oferta/polonez-1-6-polonez-kombi-stan-fabryczny-ID6zSt1u.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8     O.o chyba mu się o jedna dwójkę za dużo wklepało 

Opublikowano

Jedno pewne kombinują jak tylko mogą aby opłacić ogłoszenie. W tym tygodniu wystawiłem ogłoszenie z zgrabiarką na OLX ale w innej podkategorii. Ogłoszenie został odrzucone gdyż powinno być dodane w kategorii płatnej.

• Like 1
Opublikowano

Jest ileś tam darmowych ogłoszeń w danej kategorii i dodałem kilka płatnych po wykorzystaniu limitu. Odświeżyłem dziś wszystkie a tu zonk, za płatne trzeba płacić, a że płatne było ogłoszenie z dużym zainteresowaniem wywaliłem jedno darmowe z nikłym zainteresowaniem żeby wstawić w te miejsce owe ogłoszenie - nie da rady :S Ludzie jak dzwonią w sprawie ogłoszeń to nie chcą żadnych fotek przez olx twierdząc że skarbówka monitoruje pocztę O.o o przeszukanych paczkach już słyszałem 

• Like 1
Opublikowano

No że bez ruszania się z domu wiedzą że ciągnik wart 100tyś złotych poszedł za 20 :)

Jakich pięknych czasów się doczekaliśmy, Rano ugadałem się że wezmę dzierżawę, ale uznałem że nie podołam (sytuacja rodzinna) A dziadek twierdzi że nie może nikogo znaleźć na to i na siłe chce bym to robił... Tylko sprawa wygląda tak: Mam dostać 3,6ha (oczywiście bez dopłat) w zamian jak jemu na 3,2ha: Rozrzucę obornik, zaoram, I posieje mu zboże agregatem. Nie za dużo sobie żąda :/ ?Nikt tego nie chce bo wszyscy wiedzą że przez ostatnie 3lata co roku był inny dzierżawca. :D

Opublikowano (edytowane)

Żeby za rok tych dzierżawców nie było czterech :)

Edytowane przez tobi866
Opublikowano
2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Co ma zdjęcie do skarbówki?

Dzwonią że chcę zdjęcie jakiejś części np od kombajnu ale mam wysłać na telefon a nie priv na olx. To się ma że każdy zakup powyżej 1000zł jest opodatkowany, kupujesz u mnie starą oponę za 1300zł i musisz iść do skarbówki zapłacić podatek 2%:D

• AgroTeam
Opublikowano

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7306233137 Ile taka przyczepka może bezpiecznie przewieźć? Zaliczkowalismy ją, do wymiany podłoga, burty i ewentualnie opony.

Opublikowano

Fabrycznie to ona miała ładowność 2.5t, ale znając życie o tone można ją przeładować. Chyba podłogi przy nich to jakoś szybko leciały, też się kiedyś za taką oglądaliśmy, to często podłoga do wymiany była

Opublikowano
12 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Nowy portal z ogłoszeniami tylko dużego sprzętu, bez i innych klamotów. Ciekawe czy się przyjmie, bo reklamy nie mają.

https://www.tradus.com/pl

tylko co z tego nowego  jak tego co szukam i tak nie ma  a wiele ogłoszeń się powtrza miedzy portalami ,  wszystkie agrotrony 4.70 stoją na kolarzówkach do oprysków a fendty 307 z silnikiem trójka to wszędzie taki sam gruby worek szmalu kosztują 

Opublikowano
11 minut temu, konteno napisał:

tylko co z tego nowego  jak tego co szukam i tak nie ma  a wiele ogłoszeń się powtrza miedzy portalami ,  wszystkie agrotrony 4.70 stoją na kolarzówkach do oprysków a fendty 307 z silnikiem trójka to wszędzie taki sam gruby worek szmalu kosztują 

Kurde to ty wszędzie narzekasz że bieda u was, w takich traktorów szukasz?

Opublikowano

popatrzeć i pomarzyć zawsze można skoro dorobić się tego w życiu na pewno się nie uda bo to wolno przeciez tylko bogatym obszarnikom , kiedyś był pomysł opchnięcia 5340 i pojścia w któryś z w.w.modeli ewentualnie valmet/valtra 6100 ale chyba ostatecznie raczej się zostanie z tym co sie ma bo pomimo że niezbyt wygodnie się wajchuje nim i  swoje wyssie to się większość pierdół samemu w nim robi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v