Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Luke16 napisał:

Ja sporo części do aut zamawiałem przez Allegro. Okazało się że w sklepie stacjonarnym jest zawsze o ok 5% taniej niż najtansza oferta na allegro. Zamawiam sporo przez internet ale ostatnio znacznie więcej przez bezpośrednio sklepy internetowe. Ostatnie zakupy na allegro robiłem kiedy była darmowa wysyłka czyli jakoś w grudniu

To samo z chińskimi centrami handlowymi - każdy myśli że jest tam tanio i chodzi z przyzwyczajenia - a okazuje się że np chiński klej-szajs jest tam droższy od super glue czy pattexa w każdym sklepie obok 

Opublikowano

My z żoną mamy taki motyw że przed zakupem najpierw staramy dowiedzieć się jak najwięcej o danym przedmiocie, no i szukamy jak najtaniej. A w chińskim centrum handlowym w oczy szczypie od smrodu

Opublikowano

Moim zdaniem sporym problemem jest wystawianie ogłoszeń w nieprawidłowych kategoriach oraz zbyt mało gęste filtry wyboru. Ni i te bzdetne ogłoszki typu oring za 0,50pln, czy podkładka za 1pln.

Opublikowano
18 godzin temu, daron64 napisał:

Szukam folii do sianokiszonki i zębów do broń. Macie jakieś namiary na coś ciekawego w tym temacie? Za folia co patrzę to czy silotite czy ensibal to z wysyłką praktycznie tyle samo co na miejscu w sklepie. A co do zębów, to każdy sprzedaje najlepsze, a rozrzut troszkę jest. Do tego 20stki drogie dość

50 czy 75?

Opublikowano

Sołtys robaki to już ze zdjęcia wychodzą... Biedne zwierzaki szkoda 10zl na odrobaczanie... W dobrej kondycji wow nieźle powinni z automatu do gościa jechać z sanepidem

Opublikowano

Może właściciel podziela zdanie mojego znajomego że byki można chować na słomie owsianej i sianokiszonce bez żadnych dodatków i pasz treściwych i ma najładniejsze sztuki w całej gminie. Takie mięsne że mięsa z lupą na nich trzeba szukać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Mikruss napisał:

Nauczcie sie ze sanepid turaj nie ma nic do gadania tylko i wylacznie weterynaria. 

Wiem... Brakło mi słowa weterynaria i inspekcja ochrony zwierząt. 

Opublikowano

No nie wiedziała co robić. Ktoś pisał że niby sąsiad chciał odkupić ale ona się nie zgodziła. Typowy pisowski wyborca- zero zaradności życiowej, chęci do działania strach przed zmianami. Jeszcze samotna matka 2 dzieci ciekawe jak z nazwiskami tych dzieci. 

Co do tych byczków to widać że bez dodatków paszowych chowane. 

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Koledzy, ile może być warta prasa massey ferguson 828? Z tego co się dowiedziałem ma być 100% sprawna, podbieracz 1,4m, każdy pas ma spinke, a któryś 2, rok 90, owijanie sznurkiem. Informacje uzyskane na razie przez telefon, w tygodniu podjede może ją obejrzeć. Na co zwrócić uwagę przy oględzinach? W prasach jestem zielony, ta byłaby moją pierwszą rolujaca.

Edytowane przez bocianlask
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v