Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, lexiflexi napisał:

ma siłownik na podnośniku +600 kg wiec mysle że da rade jak nawet patrze że z agregatem i siewnikiem u agropaciorkitv lata to takie pługi myślę żę podniesie :D U RadaS 6245 ciąga rabe 4 zagonowe pięknie idzie a ziemie mam takie same jak u niego może i gorsze :D

Ta zagonówka rabe idzie bardzo lekko na Twoim miejscu bym sie za taką oglądał, mam kilka lat i mogę polecić w 100%

takiego patentu jak na przedostatnim zdjęciu to jeszcze nie widziałem

https://www.otomoto.pl/oferta/renault-103-54-turbo-1998-4x4-polbiegi-klimatyzacja-po-duzym-serwisie-ID6znScS.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
1 godzinę temu, lukbold napisał:

tiaaaa... ta potęga mocy zetora i 4x35 xDxD

C360 3x35 i daje sobie świetnie rade tam gdzie wcześniej był ciqgal 4x35 na 2-4 klasie osobiście widziałem na 2 miał  ciężko na 25 cm a u mnie to nie problem 

Opublikowano
1 godzinę temu, jan34533 napisał:

no co , podorywkę zrobi               na 5 cm

1 godzinę temu, lukbold napisał:

tiaaaa... ta potęga mocy zetora i 4x35 xDxD

Macie. Niedowiarki.  Takie ziemie mam. Ten Zetor jeszcze mniejszy 4x35 na 2 szosowej w innym filmie napisał szerokość robocza

Opublikowano (edytowane)

Pisałem Ci,ze te pług idzie bardzo lekko, 3 skiby po 40 mtz 50 bez napędu śmigał aż miło, ziemie średnie ale dość ciężkie w uprawie,

kolega ma też 3 skiby ciąga 360 ale nie wiem jak głęboko ale 2 daje radę

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
20 godzin temu, Agrest napisał:

Mam pytanie  - kolega nie może znaleźć tematu/tematów wynalazki i udoskonalenia lub coś w tej tematyce. Ponoć kiedyś były tego typu tematy. Jakby ktoś wiedział i podesłał linka. Dzięki.

W google niech wpisze. wynalazki i udoskonalenia AF szybciej znajdzie.

Opublikowano

Nie załapie . Napisze Ci datę urodzenia . Skoro się nie połapał co za brednie napisał , to nie licz na rozsądek .

Opublikowano

W końcu co za różnica miedzy inseminacją a kastracją:D

Ala kto wie może i próbował inseminować - ale wtedy to pod zoofilską pedofilię podchodzi.:D

Opublikowano

Jeszcze jest opcja że ktoś mu świnię podłożył - czy tam inseminowane prosie:D

Opublikowano

Przychodzi facet do lekarza:

Mam taki problem, biorę ślub z żydówką i chciałbym poddać się kastracji

Kiedy ?

Choćby i zaraz

OK

Facet budzi się po zabiegu : Czy wszystko OK ?

Tak, wszystko OK. Nie potrafię jednak zrozumieć, czemu zdecydował się pan na tak radykalny krok, czy na pewno chodziło panu o kastrację , a nie obrzezanie ?

To ja powiedziałem kastracja ??

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v