Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
21 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Aż takim elektrykiem to nie jestem, ale jak trzeba to robię. W moim też elektryka była taka sobie i trzeba było odnaleźć się w plątanie kabli. Schematy do instalacji na przekaźnikach są na forum i każdy przy odrobinie chęci sobie poradzi.

ta do mojego wynalazku nie mogę znaleźć a poza tym trzeba robić od podstaw

8 godzin temu, szymon09875 napisał:

sołtys szukam numeru i nie mogę znaleźć :/

Przy czym masz ta instalację do robienia ?

Do mnie???

IHC muszę zrobić bo już urwa świateł nima a biorę się powoli za silnik to trzeba go doprowadzić tak jak był kupiony chociaż

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

co powinno być karane cena ? , a niech nawet dopisze jedynkę z przodu lub zero z tyłu , kto bogatemu zabroni ?

widać że nie załapałeś o co chodzi

Opublikowano

tego właściciela to za jaja powiesić na latarni biedne cielaczki 

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

o zgrozo tak męczyć gadzinę:x

jan34533 to o co chodzi?

nie chodzi o cenę, chodzi  o nośność, widzisz są ludzie którzy w takie bajki uwierzą i kupią a cwaniak będzie śię śmiał,       ....po nasypaniu 8 ton ta przyczepa się rozkraczy a i opony nie wytrzymią,       takie jest moje zdanie

Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

ta do mojego wynalazku nie mogę znaleźć a poza tym trzeba robić od podstaw

Do mnie???

IHC muszę zrobić bo już urwa świateł nima a biorę się powoli za silnik to trzeba go doprowadzić tak jak był kupiony chociaż

Chodzi mi o ogólne schematy, jak reflektory czy halogeny na przekaźnikach, kierunkowskazy na elektronicznym przerywaczu, ładowanie, itp. 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, kiko80 napisał:

Też się uśmiałem :D, ale na pewno wart tyle, z takim przebiegiem ;)

Jak już jesteśmy przy ciężkiej serii, ktoś z Was widział coś takiego? To jakaś przeróbka czy seryjna sprawa?

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-traktor-zetor-10145-CID757-IDpr7Jz.html#3c97561068;promoted

Edytowane przez kedziorek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v