Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak piekny ten Dominator widać ktos miał jakis niemiec na własny uzytek we własnym 8 hektarowym gospodarstwie. Pewnie kupił nowy bo ten był za mały.... tak wygladał sprzedajacy kiedy odjezdzała z nim laweta do polski: image.png.db7e16decb0e353e3674c8fd63387369.png

• Haha 1
Opublikowano

Ładny przeskok @soltys, z senatora takie claasy oglądasz ładnie się inwestuje :)

A jak tam mój temat? Tak, wiem że truje d*pę :) Bo jaśnie nam panujący przelali zaliczkę dopłat, to muszę czym prędzej pokupowac co trzeba.

Opublikowano
17 minut temu, daron64 napisał:

Ładny przeskok @soltys, z senatora takie claasy oglądasz ładnie się inwestuje :)

A jak tam mój temat? Tak, wiem że truje d*pę :) Bo jaśnie nam panujący przelali zaliczkę dopłat, to muszę czym prędzej pokupowac co trzeba.

Żaden przeskok, po prostu zrezygnowałem z zakupu ciągnika większej mocy i w tym sezonie stawiam na wydajniejszy kombajn-ale........o co najmniej 100tysi tańszego niż ten z Damasławka, a że oglądam wszystkie kombajny jakie są wstawiane to i takie smaczki się trafiją^_^

A co do naszych spraw to miesiąc już minął??

Opublikowano

nie ten budżet mnie interesuje kombajn do max max'ów 70 tysi, a jeśli chodzi o dominatory to seri 8X ,9X,1XX odpadają , mam mało ziemi i np 78 starczyłąby mi w zupełności, po za tym te z wyżej wymienionych serii są mocno wyeksploatowane.....

Miałem bliziutko siebie łądną 86 na hydrostacie i mercem spóźniłem się o parę godzin poszedł za 61 brutto

Opublikowano

Ja zrozumiałem, że w ciągu miesiąca, nie że za miesiąc, więc myślę napisze :)

Jakbyś małego dominatora kupił u za parę lat sprzedawał to też daj znać :)

@rafix

To są tajne rzeczy, musiałbyś mieć certyfikat dostępu do informacji co najmniej niejawnych :) Gruby zakup-siedzenie to ciagnika

Opublikowano

Zawsze możesz zakupić naklejkę Bizona, i mało tego koniecznie przywiezioną przez kuriera PEWEX. Może poczuje klimat?;)

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu Sołtys szukał JD (np seria 10xx czy 9xx/0  albo Dominatora 85 na hydrostacie. JD są dość trwałe , a Dominator 85 z hydrostatem - kosiłem, fajny sprzęt, bardzo wydajny.

Znajomy ma MF 34 z hederem powerflow czy jak mu tam, z taśmą w hederze. Nie trzeba stołu do rzepaku. Jakbys poszukał, to w 70 tys coś się znajdzie w rozsądnym stanie. Ma hydrostat, komputer z czujnikami strat, centralną regulację w joystick-u wszelkich parametrów.

Opublikowano

Deutz-fahr może, bo do Bisiona podobny (a właściwie odwrotnie) i kolor pasuje. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v