Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Szczerze to Polak potrafi :D takiego z taką kabiną to jeszcze nie widziałem

Opublikowano (edytowane)

Jak tam można ciągnik zniszczyć?? I to wcale nie stary?? I to nie ważne jaki!!! :blink:

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

Jak widzisz można. Traktor pewnie chodził w oborze przy wozie. Każdy inny też tak by wyglądał. Traktor przez te 20 lat zrobił co miał zrobić i nara. Następny. Przed takimi warunkami jak wysokie stężenie gazów z gnojowki/ obornika nic nie uchroni. Biznes is biznes

Opublikowano

https://www.olx.pl/i2/oferta/ciagnik-rolniczy-massey-ferguson-699-CID757-IDmxSn4.html#:4d6737bedb

Przed chwilą z bratem go oglądaliśmy. Tak tak wiem tani jest i cudów się nie spodziewaliśmy. Ostateczna cena to 21 tyś zł i jest jeszcze stanowczo za wysoka. Aku dno, opon zarówno przednich jak i tylnych nie ma, podnośnik nie działa, skrzyni biegów nie idzie sprawdzić bo wpadł w podłogę pedał sprzęgła, rdza wszędzie kabina i błotniki praktycznie całe do wyspawania lub wymiany. Ciągnik warty max 15 tyś zł...

Opublikowano (edytowane)

Twój nick chyba wszystko o Tobie mówi  :D Majora sprzedałem z przyczyn wiadomych, Masseya mam i nie zamierzam się z nim rozstawać. Potrzebuje czegoś większego do ubijania kiszonki, sieczkarni ququ i agregatu uprawowo-siewnego, niestety u nas coś pożyczyć czy kogoś się o coś doprosić to jest jakaś masakra. Wole mieć złoma ale swojego... Nie chcę zbyt dużo inwestować w to gospodarstwo.

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

muszę materiał zebrać i coś się ulepi wolną chwilą, ta którą zrobiłem dla brata jest w mojej galerii, myślę że kolejną identyczną można zrobić

Ja mam ramę od rozrzutnika jednoosiowego z osią, mam tez druga od dwuosiowego na resorach. Nie mam tylko chętnego, który by mi do tego pakę dorobił no i poprawiał ramy. Mam jedną wywrotke ale dwuosiowa a mam wąskie wjazdy do magazynów i trzeba się czasem sporo namęczyć a taka jednoosiowa rozwiązałaby mój problem.
Opublikowano

gdyby nie fakt że mieszkasz ode mnie ponad 300km to moglibyśmy zrobić deal, ja bym parę groszy zarobił, ty byś miał ładną solidną wywrotkę

a tak jak piszesz, brat chciał kupić, szukał, to zawsze coś nie tak, albo za szeroka, i w połowę drzwi się nie zmieści, albo tak ulepiona że wstyd tym na pole jechać, albo cena kosmos, aż w końcu uzgodniliśmy co i jak i mu ulepiłem taką jaką chciał

Opublikowano (edytowane)

A to z tym mf'em cie chyba z kimś pomyliłem... Ktoś tu miał fergaja serii 500 chyba 575? i potem go sprzedał, ale kto to...

A ta renatka twoja ma przecież chyba 90 pare kucy to powinna dać rade.

@up "A może sie wyklepie, mój szwagier warsztat ma"...

Edytowane przez ACoCieTo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v