Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dalej pytam o ładowarki bo dzwoniłem i by mi pasowały. Tylko na co patrzeć przy zakupie w szczególności. W grę wchodzi matbro teleram, claas ranger gx, albo manitou mla. czy ktoś z was wie coś nt tych maszyn?

Opublikowano

W Łapczycy nie powiedzial bym ze sa tylko odpicowane zlomy... Wiadomo ze jak u wszystkich trafi sie czasem jakis pomalowany zetor który jest 'w oryginale od pierwszego wlasciciela'... Tylko ze jemu nie zależy na szybkiej sprzedaży i jak cos ma kosztować np 30 tyś to będzie stalo na placu nawet i 5 lat az sie w końcu ktoś trafi i kupi

Opublikowano

W Łapczycy nie powiedzial bym ze sa tylko odpicowane zlomy... Wiadomo ze jak u wszystkich trafi sie czasem jakis pomalowany zetor który jest 'w oryginale od pierwszego wlasciciela'... Tylko ze jemu nie zależy na szybkiej sprzedaży i jak cos ma kosztować np 30 tyś to będzie stalo na placu nawet i 5 lat az sie w końcu ktoś trafi i kupi

Opublikowano

Sołtys podeślij jakiegoś linka do ogłoszenia lub model fotela jakie masz w ofercie bo musze kupić nowe do ursusa 1224. Najlepiej pneumatyczne w rozsądnej cenie. Dzięki 

Sołtys, ja też bym prosił o więcej informacji o tych fotelach. Dzięki.

sołtys ja też byłbym zainteresowany fotele do 7245, co?gdzie? i dlaczego tak drogo? :rolleyes:

maila na priv wyśle zdjęcia

Opublikowano

Trochę drogo, brak zaworów, brak pompy i osprzętu. Ja bym za tyle nie kupił.

zawory i pompa to nie problem tylko ta cena oderwana od rzeczywistości
Opublikowano

Po 20 chodzą krajowe ursusy z pgr a deluxe są droższe, bo i trwalsze. O 10 tyś za dużo i to jeszcze bym się zastanawiał czy kupić. To pisałem ja właściciel łursusa.

Co do lewarka a 60 ce ja przyzwyczaiłem się do oryginalnego i nic zbytni nie zgrzyta. Lewą reką spokojnie można zmieniać biegi w pracy z ładowaczem. Jeden drąże między nogami mi wystarczy. :D

Opublikowano

Właściwie co ma na celu dawanie takiego ogłoszenia ? Sprawdzasz ile byś zarobił , czy jak ?

Opublikowano

to ma na celu ze mam inne na handel A ten jest już od kilku lat i nie było zamiaru go sprzedawać. Zainteresowanie jest spore na tamte dwa i ojciec mówi wstaw tego z ciekawości tylko cenę daj konkretną czy ktoś zadzwoni i jak widać zainteresowanie jest. A propo zarobku to jakbym go puścił za te 35 to wyszloby na to ze prawie 7lat za darmo robiłem

Opublikowano

Nic niezwykłego , od dawna tak jest z używanymi traktorami i maszynami rolniczymi . Z resztą nówkę jak potrzymasz kilka lat to też weźmiesz tyle co zapłaciłeś .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v