Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ile może być warta przyczepa d 44 sztywna, podłoga ok burty metalowe ale do wymiany lub naprawy, opony w miarę z dokumentami zarejestrowana?

myślę że 3-4tys. ale patrzę z trochę z perspektywy ściany wschodniej 

Opublikowano

Panowie ile może być warta przyczepa d 44 sztywna, podłoga ok burty metalowe ale do wymiany lub naprawy, opony w miarę z dokumentami zarejestrowana?

Czy wogóle jest jakieś zainteresowanie takimi przyczepami sztywnymi czy tylko stoja w ogłoszeniach

w moich, czyli prawie że też i twoich okolicach takie przyczepy w ogłoszeniach po 3tys.zł stoją już co niektóre po 2 lata, tyle że bez kwitów, z kwitem może ktoś za 3tys.zł się skusi

Opublikowano

Kupowałem trzy sztuki u tego dostawcy

Clio

Corsa

Stilo

wszystkie wożą do dziś, jedynie lakier kiepski bo rdzewieje.

Kompletne wszystko, tulejki, śruby itd pasuje

Jedynie w Clio przyszły mi inne blachy, bo się pomyliły w pakowaniu i dosłali gratis.

Konsultanci są niekumaci, bo nic Ci nie powiedzą przez telefon, nie wiedzą tylko wysyłają do warszt, mechanicznego

Opublikowano

Do  auta  - do którego  szukam  , wyskakuje  tylko ten , więc  w  sumie nie  mam  za  bardzo wyboru... 

Raczej  nie  bedzie  używany w  ekstremalnych obciążeniach ,  chodzi mi głownie o  to  czy mocowania  pasują itp.

grzegorzk4

A jaka  twardość  śrub ? ma  to jakis  certyfikat , tak jak piszą w ogłoszeniu? 

Opublikowano

w moich, czyli prawie że też i twoich okolicach takie przyczepy w ogłoszeniach po 3tys.zł stoją już co niektóre po 2 lata, tyle że bez kwitów, z kwitem może ktoś za 3tys.zł się skusi

Bo mam do wziecia za 1tyś od sasiada  i myślałem żeby ja przehandlowac i nie wiem czy takie przyczepy się jeszcze sprzedaja żebym sie z nia nie bujał z rok jutro wrzucę fotki tej przyczepy

Opublikowano

Ja jestem z pogranicza mazur-mazowsza i 3 lata temu taką d44 na drewnianej podłodze i burtach sprzedaliśmy za 1900 zł. Hamulce do zrobinia, obrotnica wyrobiona a przyczepa wyrejestrowana była.Kupił ją facet z okolic Gizycka i przerobił chyba na wywrotkę.

Opublikowano

Panowie pytanie mam do was. Czy ja źle szukam na olx czy ogłoszeń co raz mniej? Szukam z ciekawości ciągnika zachodniego w zamian za 60-kę przedział mocy 70-80 KM max, napęd mile widziany. Przedział cenowy 25-30 tyś. Przeglądam i nic ciekawego nie ma. Jakieś kompletne starocie tylko znajduję, albo ceny oderwaje od rzeczywistości jak np mf255 za 25 tyś. Jedynie z renault coś by znalazł. Czy mó budżet jest za mały na 30 letni ciągnik?

a case 856???Jak takie cóś by Cię zadawalało to mogę polecić pewniaka w Twoim budżecie

brałem u niego dwa i oba spisują się świetnie

Opublikowano

Dziś jest tak jak jest coś tanie to zaraz jest niepewność że kiepskie a jak drogie to pytanie czy nie takie samo jak te tanie tylko cena inna.

Zawsze przed kupnem stoimy przed dużym dylematem co wybrać aby tanie w konsekwencji nie było najdroższe.

Kupiłem tanią drukarkę cena tuszy to połowa drukarki.

Opublikowano

Bo mam do wziecia za 1tyś od sasiada  i myślałem żeby ja przehandlowac i nie wiem czy takie przyczepy się jeszcze sprzedaja żebym sie z nia nie bujał z rok jutro wrzucę fotki tej przyczepy

ja bym łyknął, jak nie tysiąc to chociaż 500zł lekką ręką zarobisz, same kwity 1000zł warte, to i resztę za 1000 sprzedasz

Opublikowano (edytowane)

a case 856???Jak takie cóś by Cię zadawalało to mogę polecić pewniaka w Twoim budżecie

Cos wiecej o tym 856?

@kris

Jak sam przyznaje, ze odkladnie w slabym stanie to troszke juz by kosztowalo. W ogole tylko po 2 przedpluzki?

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Może pamiętasz jakiej  twardości  śruby ? i  czy dają  certyfikat ? 

8.8  a o jaki certyfikat Ci chodzi???Na śruby??

Cos wiecej o tym 856?

Case jest 2 km ode mnie w Polsce pracował autentycznie na 8 ha technicznie w bdb stanie, wizualnie dst założone z tyłu nowe opony VOLTYRE 16,9/38

Gość nic go nie picował tak jak pracował tak stoi-potrzeba mu trochę kosmetyki-ale nie tak żeby jakoś mocno strasznie wyglądał po prostu ciągnik od rolnika

Ciągnik mógł być sprzedany zaraz po tym jak sprzedał ziemię ale głupkował z ceną teraz zmądrzał......

Opublikowano

no jakąś tam tabliczkę dają

sam mam hak ze słupska patrząc na zdjęcia innych producentów to jednak materiał grubszy albo więcej ;) , a cena nie dużo różnicy

sam montowałem i znów nie potrzebnie zdejmowałem zderzak (nic nie wycinasz ) w megane I , bo pierwszy to montowałem w polo II to nie potrzebnie dziurę wyciołem w zderzaku

Tagże ze słupska polecam tylko słabe gniazdka mają (jeden bolec odpadł )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v