Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Że to 1/3 wartości ciągnika (o ile znajdziesz tak tanio napęd), w dodatku dość mulastego ;) to już lepiej polować na 4kę turbo w normalnych pieniądzach, mocy za wiele mniej nie ma, a przynajmniej kultura pracy i spalanie zgoła inne

Edytowane przez lukasz222
Opublikowano

ciężki U bez napędu w 6 cylindrach nie nadaje się do niczego, ani to zwrotnie ani silne, bo strata mocy jest ogromna

Nie przesadzaj z tym napędem, znajomy ma 912 na nowych oponach i w orce mu dęba staje jak ma za ciężko, jak ktoś nie ma piasków to i bez przodu da radę...

Opublikowano

Kolego z tą oszczędną pracą  4 Turbo  to bym nie przesadzał.... Mam porównanie ursus 1012 vs 1222 i na całym dniu pracy tylko 15 litrów różnicy  było....tylko 1012 pracował na niższym biegu........ a do 4 opony szerokości 18,4/34....dają już dobre oparcie.... bo w 6 mam 20,9/38 

Opublikowano

Tylko w lekkiej robocie czymś te 2 cylindry trzeba wykarmić, a porównywać różnice trzeba by w identycznej eksploatacji i stanie silnika. Do cięższych prac wole silnik 6 T, ale do lekkich to i wolnossąca 4ka będzie lepsza i zwrotniejsza

Opublikowano (edytowane)

Zapytaj własciciela. W galerii siewników Amazone sprzedaje go jeden z użytkowników.
Użytkownik "ursusc" i zszedł trochę z ceny, bo wtedy był za 9400.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Typowy cwaniaczek, ma nadzieję że każdy pomyśli że tłum ludzi dawał mu 30 tys a on nie sprzedał za tyle a w rzeczywistości ciągnik nie wart nawet 30 tys, zaniedbany, opony słabe, po mojemu rocznik oszukany, no i kompletnie niechodliwa marka- za 30 tys z turem się trafiają w lepszym stanie... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v