Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

ciekawe czy ktoś tam na tych aukcjach kupował?ceny nie z tej ziemi

Edytowane przez mirek37
Opublikowano

długo? wystawiony jest 3 miesiąc :) wszystko z nim jest w porządku nawet nie było w planach jego sprzedawanie. Zejść z ceny? z czego tu schodzić. Ludzie za polskie wołają po 40 tyś a co tu porównywać polski do tego ;) 

Opublikowano

długo? wystawiony jest 3 miesiąc :) wszystko z nim jest w porządku nawet nie było w planach jego sprzedawanie. Zejść z ceny? z czego tu schodzić. Ludzie za polskie wołają po 40 tyś a co tu porównywać polski do tego ;)

Bez  przesady , cud  techniki  to  to nie  jest  

Opublikowano

Nie jedźcie tak tego Dominatora, na pewno lepszy niż bizon czy bizon rekord. A do zbioru lnu na ziarno niech się schowają przy nim wszystkie nowe kombajny.

Fajny, ale na razie poza moim zasięgiem finansowym, a szkoda.

Opublikowano

nie wiem chodziło mi tylko o potwierdzenie bo nie lubię jak ktoś kto niema pojęcia próbuje zrobić mnie w wała!!!Gość twierdzi,że było ze zwykłą 330 z 84r, a jestem pewien na 100%,że nie.Ojciec brał w 86 nie dostał, wujek i sąsiad w 85 i też nie a kolegi ojciec w 84 i także nie było.............

może ten gościu nie mówi całej prawdy, może dostał na przydział i kupił 330 z odrzutu z eksportu, a tam były różne przypadki i wyposażenia ciągników... ;)

Opublikowano

Dobry jest tylko tak jak dla mnie to on po prostu nie pasuje kupującym bo dla drobnych gospodarzy to za duży już będzie, po drogach z hedrem jeździć też nie bardzo, a jak ktoś ma usługi czy kosi sporo ha to kupi coś nowszego. Cały jego problem ze sprzedażą :) 

Opublikowano

problem ze sprzedażą jest taki że obecnie nie ma na to sezonu. nie dostali jeszcze dopłat, niektórzy muszą wziąć kredyt to wolą przed samymi żniwami bo po co spłacać przez pół rok a kombajn będzie w garażu stał. co do jazdy po drogach z hederem to większego problemu nie ma ;) 

Opublikowano (edytowane)

ciekawe czy ktoś tam na tych aukcjach kupował?ceny nie z tej ziemi

poniżej cena na allegro tego samego z pierwszego linku  :) znalazłem przynajmniej 2 jego konta 

http://allegro.pl/traktor-case-ih-mx-135-i5980492897.html

Edytowane przez mirek37
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v