Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem chodziło mi tylko o potwierdzenie bo nie lubię jak ktoś kto niema pojęcia próbuje zrobić mnie w wała!!!Gość twierdzi,że było ze zwykłą 330 z 84r, a jestem pewien na 100%,że nie.Ojciec brał w 86 nie dostał, wujek i sąsiad w 85 i też nie a kolegi ojciec w 84 i także nie było.............

Opublikowano

Hak był w wyposażeniu opcjonalnym. Ojciec chciał zamówic do 3p, bo pasował by do rozrzutnika, ale nigdzie tego nie było i musieliśmy przedłużać wałek. Sporo rzeczy było na zamówienie, a mało kto je na oczy widział.

Opublikowano

mam taki zaczep, leży dawno, nikt nie wie od czego on, a tu proszę, do c 330:) dostaliśmy go z prasą i kompletem części, gość twierdził że pasuje do c 360, no ale problem w tym że nie pasuje

to czyli pasuje do c 360 jednak???

Opublikowano

Wg tego co podał Soltys hak różni się od tego w 60- ce. Inny kształt zaczepu do zapadki i sam hak trochę inny.

Opublikowano

O kuffa jaki filozof się odezwał :P

Swoje złote myśli przelewaj na papier i później pokaz to jakiemuś lekarzowi, to Ci wystawi diagnozę.

Na zajęciach z ekonomii to zapewne byleś miszczu :P

ps: sorry za ten mały off topik, ale nie mogłem się powstrzymać jak widzę taki tekst.

No i przez to nie mam komornika i 100 kredytów, jeśli rozważne gospodarowanie funduszami nazywasz filozofią no to życzę powodzenia w prowadzeniu gospodarstwa :)

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie tak, nie stać cię to nie bierz kredytów i tyle lub bierz je z głową. Osttnio w sprawie dla reportera było żę rolnik płakał bo wziął kredyt na maszyny wybudował oborę i wgl a teraz wszystko zabierają. To mu prawnik powiedział że brał Pan kredyt to mleko było po 1.20 a nie po 60gr... Trzeba myśleć myśleć i jeszcze raz myśleć.

Nie mam żadnych kredytów na gospodarę, to się nie wysilaj.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Raczej nie szerzej niż obrys maszyny  -_-  , ślimak tylko rozgarnuje po szerokości paki gdybyś miał kupkę na środku :rolleyes:

Opublikowano

Ma łańcuszki na rogach, a one się zużywają. Lepsze są 6 piłowe z siłownikiem na każdej ścianie. Belę nawet przetniesz.

Opublikowano

Ma łańcuszki na rogach, a one się zużywają. Lepsze są 6 piłowe z siłownikiem na każdej ścianie. Belę nawet przetniesz.

ok dzięki za rade na co zwrócić uwagę :)

Opublikowano (edytowane)

mam do sprzedania papiery przyczepki samochodowej SAM jakby ktos chciał- numery ramy, tablica rej, oc (dowod zawiniety przez smerfy przez kolizję) ale do odzysku sa. Odbiór na miejscu i najlepiej z blizszych okolic-Tomaszów  Lub, Tyszowce itp. Info na miejscu lub 724 520 242

Edytowane przez damianXXL
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v