Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

http://olx.pl/oferta/opryskiwacz-tecnoma-4000-l-24-metry-100-sprawny-CID757-IDcdn0J.html  mój opryskiwacz wystawiony po 20 października 1847 wyświelteń  54 telefony, 4 obserwuję, 4 wiadomości z zapytaniem,  i co z tego bo do mnie 3 telefony, jeden był oglądać.

Także te statystyki to sobie można wsadzić.

A u mnie wręcz odwrotnie opryskiwacz wystawiłem 31.12 ok 20 i do 1.1 ponad 750 wyświetleń,z 10 telefonów i ok 17 (czyli niecałe 24h po wystawieniu)zabierał go klient-wniosek?

http://olx.pl/oferta/opryskiwacz-CID757-IDdhHTw.html

Jak cena dobra czyli adekwatna do  stanu sprzętu i jakości to moment znajdą się kupujący, a jak ktoś wystawia tylko dla wystawiania....Dlatego zawsze byłem zdania żeby wystawienie ogłoszenie na olx było płatne/tak jak na allegro to nie byłoby takich durnowatych ogłoszeń,że stara przyczepa w cenie nowej.....kombajny a właściwie BIZONY 25 letnie po 50 tysięcy...

Zaraz odezwą się głosy,że są droższe....

Cenić każdy może , a sprzedać to już inna sprawa.....Ale to już kwestia podejścia do sprzedaży

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

Kupowałem już nie jedną  maszynę z olx   jak coś jest naprawdę ładne i cena niewysoka to idzie od razu w ciągu 24 godzin a nawet szybciej , sam tak kupiłem 2 maszyny ostatnio i nie żałuje , jestem z nich zadowolony , raz umówiłem się z kobitką że wezmę mieszalnik bo był z 2009 roku i bardzo ładny  tylko jutro o 9 rano  bo dziś nie mogę przyjechać  a ona dzwoni za godzinę  że ludzie z podwórka nie chcą wyjść i dają jej 100 zł więcej niż ona chciała, no i sprzedała  . :(

Opublikowano

Sołtys, gdyby to nie był drugi koniec polski, to twój opryskiwacz stałby u mnie :D Ale cena transportu to prawie cena zakupu , więc sorry :D

Kolego koszt transportu to 500,-

Opryskiwacz pojechał pod Zamość więc chyba nie tak daleko od Ciebie.....

Sprzęt był naprawdę wart takich pieniędzy, a zależało mi na bardzo pilnej sprzedaży bo już jechał do mnie "NOWY"holder z niemiec, a nie miałbym gdzie go postawić,a trochę nie bardzo,żeby takie coś stało w zimę na dworze ;)

Jak potrzebujesz opryskiwacz to pisz na priv dam CI dobre namiary.... :P

Opublikowano

Sołtys ale twoj opryskiwacz kosztował 1300 zł i jest to model poszukiwany bo te 600 litrow zawieszany to najlepszy do 360 a takich klientów jest najwiecej.

Mój  ponad 4 tyś 24m  l i nie oszukujmy się on powinien pracować na przynajmniej 70-100 ha w tacy rolnicy to już kupują  dużo nowsze  i raczej jednak mniejsze, zwłaszcza że to są dla nich  pierwsze opryskiwacze tak duże i oni  szukają 3 tyś l max.

A ja taki muszę mieć bo mam 16 ha pola  17 km od domu, a w drodze powrotnej jeszcze 4 ha robię nim, które ma nie po drodze,  więc przynajmniej 4 tyś u mnie tylko wchodzi w grę który jest u mnie na styk.

Opublikowano

tak to prawda,że takie opryskiwacze są poszukiwane....

sam kupiłem następną 600 ;)

a duży gospodarz przynajmniej w mojej okolicy na używkę nie spojrzy.....wszyscy z PROW'u się zaopatrzyli

Także życzę powodzenia w sprzedaży 

Uważam,że stan ok jak za taką cenę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v