Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ciągnik musi palić od strzała, niestety, te szybkoobrotowe nie wytrzymują długiego kręcenia. Max 2-3 razy po kilka sekund. Szybko sie nagrzewają. Są przeznaczone do silników w bdb. stanie albo ze wspomaganiem rozruchu - sprawne świece żarowe albo płomieniówka.

Jubana to podróbka Magnetona. Orginalny Magneton to produkt godny polecenia, aczkolwiek użytkowany z głową.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Moglbys jakies zdjecia wstawic?

Nie mam kabla do telefonu jak chcesz przyślij mi na priv nr telefonu wyślę Ci mms'a

Sołtys z ta rejestracja to prosta sprawa co nie ;)

Ja wiem czy prosta? Wystarcza umowa polsko-niemiecka i oświadczenie,że przyczepa nigdy nie była rejestrowana za granicą

Po kolei:

-starostwo tablice próbne,ale nie każda stacja chce

-ubezpieczenie oc,choć niekoniecznie można jechać na ryzyko, czyli tak jak ją przyprowadziłem

-przegląd-ważne!!!!Musi być tabliczka znamionowa z masą własną przyczepy i DMC

-starostwo odbiór normalnych tablic i dowodu

Dziś udało mi się wyrobić próbne blachy,zrobić przegląd bo przyczepa była sprawna-dokupiłem jedynie kabel do świateł z wtyczkami za 40,- bo nie było i 3 metry węża zbrojonego do hamulców za 30,- bo stary był spękany i psikał

Nie polecam jak już było napisane nadają się do ciągników, które dobrze palą w innym przypadku wykończysz go w sezon

Opublikowano (edytowane)

nie mieli naklejek Steyr to przykleili NH licząc że nikt się nie kapnie :P

Gdzie  ty  tu widzisz  STEYRA? kabina  NH ,błotniki NH , na kierownicy logo NH , na  dachu logo NH 

Że  barwy nie  takie? może jakieś  firmowe .

W  Zakładzie oczyszczania miasta  w  Chełmie  są pomarańczowe  zetory , to co byś  powiedział? 

Edytowane przez mariuszd93
Opublikowano (edytowane)

A co jest nadzwyczajnego w tej cenie? Ponad dwudziestoletni ciągnik brak obciążników, zaczepu, opony do wymiany. To nie zetor gdzie życzą sobie po 50 tyś. za taki rocznik.

No 17 tys. Za Nh 99 r

100km z turem to dla Ciebie normalna cena?? Ogłoszenie widzę już nieaktualne.gdzie ponad 20 lat, liczyć umiesz kolego?

A co do ceny Zetorów to szkoda gadać,nie mówię że są złe ale bez przesady ;)

Edytowane przez MarcinZetor8011
Opublikowano

http://olx.pl/oferta/sw-680-tloki-czesci-jelcz-hsw-l-34-CID5-IDbwxoN.html#dbde2af56d tłoki podejrzewam ze pasują też do słabszych silników takich jak w bizonie  i sieczkarni z 350

Zetka dla Twojej wiadomości właśnie ma taki silnik a sw 400 ma mniejszą średnicę cylindrów. Ale tak czy tak chyba raczej nie opłaca się kupować używek...

http://olx.pl/oferta/lemken-5-CID757-ID6Du9x.html#46127dc929 jaki to model?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v