Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te chińczyki to mają wzięcie tylko  wiadomo są tak z 10 lat do tyłu bo nie mają przełączania zakresów podczas jazdy i zmiany kierunku ale maszyny proste więc można to bez problemu przy takiej cenie przeboleć 

Opublikowano (edytowane)

Pytanie jaki polecacie pług do John Deere 5090m. Do tej pory miałem zagonowy z akpil 4*40 ale moje zdanie ciężko na piachu orze. Klasa 5i większość 6. Coś w fajnej cenie podrzucicie

Edytowane przez migacz
Opublikowano

kup sobie kvernelanda obrotowego 3x50 i starczy jak na filmie u tego gozdka co wyrzej.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bananek napisał:

jak nie maja przelaczania kierunkow? a co to za wajchy przy kierownicy? znajomy ma aps i sobie chwali. tez sie zastanawiam czy nie wziac.

Aps czyli coś takiego ma ten kolega??

https://m.olx.pl/oferta/ladowarka-kolowa-aps10b-ce-nowa-2019-CID5-IDssESb.html#position=6&page=1

Wydaje się prosta konstrukcja, bez zbędnych bajerów. Skrzynia biegowa tylko chyba nie ma nawet rewersu. Długo ma te ładowarkę , dużo nią robi?? Jak wygląda serwis, części też dostępne czy ciężko temat ? W tej cenie to fajna alternatywa dla wyebanych zagranicznych ładowarek

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

takie cos ma. mam gdzies fotke w telefonie, ale nie chce mi sie szukac zeby tu wrzucic. ma napewno rewers. dwie wajchy po lewej przy kolumnie kierownicy. jedna rewers, druga to zolw/zajac. wyposazenie fajne, bo ma klime wodna, kamere cofania, radio i sterowanie joyem. zabezpieczanie osprzetu z kabiny. tlucze ja juz chyba ze 4 lata. dal 40000zl. kupiona u dealera w parczewie.

silnik perkinsa niezbyt paliwozerny. wg mnie jedyny jej minus to wysokosc. taka troche koza z niej. skrzynia bardzo prosta. caly nowy hydrostat to koszt 1200zl moim zdaniem nie duzo.

Opublikowano (edytowane)

@Up. Link coś nie działa mędrku🤣

Sołtys mnie ubiegł😀

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v