Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, tobi866 napisał:

Ursus patrzyłem że Ty z łódzkiego, bo mam coś podobnego tylko na r 20 /1100 kołach. 5 bel 120 na długość wejdzie. Jak ktoś chętny to zapraszam

Rozumiem , Ale mam coś na oku blisko , zobaczę czy się dogadamy

Opublikowano (edytowane)

Trochi nie w temacie ale jak oglądam takie filmy to stwierdzam że jesteśmy dalej niż 100 lat za murzynami.  A ja robiąc w polu ursusami jeszcze dalej😂   

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano (edytowane)

To na pocieszenie oglądaj takie 

I pomyśl że z ursusami jesteś 100 lat do przodu 😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Trochi nie w temacie ale jak oglądam takie filmy to stwierdzam że jesteśmy dalej niż 100 lat za murzynami.  A ja robiąc w polu ursusami jeszcze dalej😂   

I przejmujesz się tym??? Gdzie byś nie był, kim byś nie był, zawsze znajdziesz kogoś kto ma lepiej, i kogoś kto ma gorzej. Rób swoje, nie zazdrość, będziesz zdrowszy

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

To na pocieszenie oglądaj takie 

I pomyśl że z ursusami jesteś 100 lat do przodu 😊

koniki zadbanę bardziej jak nie jeden jelonek wzięty na raty Czapki z głów dla gospodarza bo widać że kocha zwierzęta

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

I przejmujesz się tym??? Gdzie byś nie był, kim byś nie był, zawsze znajdziesz kogoś kto ma lepiej, i kogoś kto ma gorzej. Rób swoje, nie zazdrość, będziesz zdrowszy

Ale czy ja zazdroszczę.??? Cieszę się z tego co mam i nie narzekam, robię swoje i idę ciągle do przodu. Co nie zmienia faktu że my przez wojny jesteśmy mega w tyle, a ujnia europejska nie pomaga zbytnio tego zmienić. Jedynie czego mogę ,,zazdrościć'' to ogromnych pól gdzie u nas bardzo ciężko o takie w jednym kawałku.

Opublikowano

Te akurat to w całej Polsce takie same😊

13 minut temu, wiesiek63zmc napisał:

Najmniejszy jaki czeka każdego to 1 x 2 w lipkach

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, luisaifer napisał:

Wracając do tematu tych agregatów prądotwórczych u mnie ta sama sytuacja wpada gościu na podwórko i się pyta czy interesuje tłuczeń kostka brukowa i płyty betonowe ceny miał dobre ale ta sama śpiewka że roboty prowadzą gdzieś w okolicy o czym ja w ogóle nie słyszałem później przechodzi a może jakieś narzędzia i w bagaźniku pokazuje pod kocem taki sam agregat prądotwórczy jak w ogłoszeniu i mówi że po nad tysiaka chce . Twierdził że w firmie wymieniają sprzęt i że księgowa umie to obejśc jakoś ale później jak zainteresowani nie byliśmy pada tekst ale za żadne pieniądze ? weekend się zbliża chłopaki by chcieli się napić i że jak go nie sprzeda to nie będzie mógł tak wrócić na baze . Później wpadnie policja zapyta skąd się to ma i problemy tylko 

u mnie też byli ale inni busik ale nawet nie pamiętam czy z napisami , akurat z 3 km dalej leli asfalt i im zostanie na szybko decydować się to wyleją całe podwórko już prawie bym brał ,ale raz że to nie mało chcieli bo 8000 zł , to tak bez żadnego świstka to za 800 zł można. Ale poszperałem w necie to wyszło że często są takie okazje a potem płacz bo asfalt albo popęka w najlepszym razie albo się połuszczy czy pokruszy 

Edytowane przez sebe1033
Opublikowano
5 godzin temu, luisaifer napisał:

Wracając do tematu tych agregatów prądotwórczych u mnie ta sama sytuacja wpada gościu na podwórko i się pyta czy interesuje tłuczeń kostka brukowa i płyty betonowe ceny miał dobre ale ta sama śpiewka że roboty prowadzą gdzieś w okolicy o czym ja w ogóle nie słyszałem później przechodzi a może jakieś narzędzia i w bagaźniku pokazuje pod kocem taki sam agregat prądotwórczy jak w ogłoszeniu i mówi że po nad tysiaka chce . Twierdził że w firmie wymieniają sprzęt i że księgowa umie to obejśc jakoś ale później jak zainteresowani nie byliśmy pada tekst ale za żadne pieniądze ? weekend się zbliża chłopaki by chcieli się napić i że jak go nie sprzeda to nie będzie mógł tak wrócić na baze . Później wpadnie policja zapyta skąd się to ma i problemy tylko 

Byli i u mnie srebrny mercedes kombi mieli agregat i zageszczarke.

Ja ELC

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Byli i u mnie srebrny mercedes kombi mieli agregat i zageszczarke.

Ja ELC

Jakiś czas temu też ponoć tacy goście i u mnie byli z agregatem.

Tak przy okazji zapytam jakie opinie maja pługi obrotowe firmy regent? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v