Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, sumek666 napisał:

Spawał ktoś haki CBM do ramion przy C385? Jak to się robi? Z czym to się je?

Widziałem kiedyś haki które się wsuwa w ten zatrzask.

Orginalnie jest tak

image,offer,990,1255,1200,900,0.jpg

logo,offer,101,145,360,360,0.jpg

Myślałem kiedyś nad taką wymianą ale wszystkie ciężkie maszyny mam na wałkach ze zakłada się wałek i podjeżdża i podnosi i stwierdziłem ze to zbędne.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja muszę do Belarusa wkońcu dokupić te haki z cięgnami/cięgłami😀 połówki do przykręcenia tylko nie wiem jakie będą najlepsze bo jest ich sporo a gównolitu też nie chce kupować,oczywiście cat.2 Ma ktoś takowe założone u siebie w MTZ/belarusie?

Opublikowano
2 godziny temu, Ursusc385 napisał:

100km za mało ;) 120 jest w sam raz i do ladowacza i lawete z belami pociągnąć czy prase z nożami 

120 KM JD jest jak 160 NH 😂

5 minut temu, Thomas2135 napisał:

Z plasteliny?

Krótkie 

https://allegro.pl/oferta/ciegla-boczne-belka-ramie-c-385-cbm-kat2-producent-7533699231?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

Długie 

https://allegro.pl/oferta/ciegla-boczne-belka-ramie-c-385-cbm-kat2-producent-7533548787?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

• Haha 1
Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że są różnej długości. Dłuższe do 6 cyl?

Opublikowano

jeśli sumek pyta jak to się spawa i z czym to się je to nawet inox nie pomoże,albo kupić gotowce albo dobremu spawaczowi zlecić pospawanie ,bo wydać kasę na haki dobrej jakości i przysmarkać to szkoda kasy 

• Like 2
Opublikowano

No właśnie. Bezpieczeństwo przede wszystkim. 

Chodziło mi i to czy do tych standardowych da się to przyspawać. 

Te takie do 90 KM będą odpowiednie do C385? 

https://www.olx.pl/oferta/hak-cbm-kat-2-lekka-do-przyspawania-do-90km-z-kula-CID757-IDdzkPp.html

Byle pług Unia 4 korpusy pociągnął i agregat uprawowy 2,6 m

A takie odkladnice ktoś kupował? Podejrzanie tanie są. 

https://www.olx.pl/oferta/skrzydlo-odkladnicy-srubowe-1023-plug-zagonowy-unia-promocyjna-cena-CID757-IDxmUBX.html

Opublikowano

Już 16 września br. Allegro uruchomi Allegro Lokalnie - specjalne miejsce, gdzie będzie można znaleźć ogłoszenia od prywatnych osób oraz łatwo kupić przedmioty od sprzedających z najbliższej okolicy. Zakupy na Allegro Lokalnie będą bezpieczne i wygodne. Użytkownicy mogą zamieścić ogłoszenie całkowicie za darmo. Dostępna będzie również płatna opcja, w skład której wchodzą różne metody dostawy i płatności, jak również Program Ochrony Kupujących. Allegro Lokalnie umożliwi wsparcie lokalnych projektów społecznych i charytatywnych, jak również prywatne zbiórki" - czytamy w komunikacie.

Allegro Lokalnie pozostanie częścią platformy Allegro i będzie dostępne dla każdego, kto założy konto na Allegro - nie ma osobnego procesu rejestracji. Użytkownicy prywatni mogą łatwo wystawić przedmioty na sprzedaż i zrobić to całkowicie za darmo. Zamieszczenie ogłoszenia jest tak proste i intuicyjne, że zajmuje jedynie minutę. Kupujący i sprzedający mogą bezpośrednio ustalić wszystkie warunki - umówić się na odbiór osobisty czy negocjować cenę.

Po uruchomieniu serwisu wszystkie oferty zamieszczone przez prywatne osoby na Allegro pozostaną na platformie, aż do momentu wygaśnięcia. Oferty te mogą być automatycznie wznowione zgodnie z pierwotnymi ustawieniami, ale nie dłużej niż do 31 stycznia 2020 r.

Opublikowano

Allegro chce wykopać olx. Co z tego lokalnie jak znów będzie pierdylion ogłoszeń handlarzy, sprzedawców z lokalizacją w całej Polsce. Na plus darmowe ogłoszenia i to chyba ta rewolucja.

Opublikowano

allegro będzie jak amazon, będą tam się ogłaszały tylko firmy/sklepy a prywatni na allegrolokalnie; podobnie do olx tylko będzie więcej funkcji np. kup teraz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v