Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na Olx są okazje.Nie dawno widziałem taki podobny domek za 500zł.Tylko 30 min po nadaniu ogłoszenia już byłem na miejscu a domek już sprzedany.Opierdoliłem sprzedającego, bo się umówiłem a on już sprzedał.Już 4 razy tak mi się zdarzyło ze w ciągu dojechania do sprzedającego,właśnie sprzedał.

image;s=644x461

Edytowane przez Gość
Opublikowano
17 minut temu, Thomas2135 napisał:

Ten wniosek wysnułeś na podstawie swoich zachowań na olx?

nie 🤔 w ogłoszeni jest podany przebieg, model i cena a gościu mi pisze żebym wysłał mu zdjęcie licznika, podał model i cene ....

chyba że sam licznik chce kupić 🤔

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, luisaifer napisał:

Byłby może ktoś chętny na oś od wozu i to co na foto ? Ile to cenić i czy jest zbyt na to jakiś ? 

67357156_442390003018493_8477595143937982464_n.jpg

jak Ci się nie pali to ze 300 możesz cenić, może ktoś się trafi

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

A najlepsze jest to że piszą d*pę zawracają ile to jedzie .. po odpisaniu im, kończą rozmowę 

zupełnie jak tutaj, co chwilę PW z pytaniem co na ramę, jakie koszta, ile farby na przyczepę, wyślij zdjęcia ramy, wyślij zdjęcia giętarki.... odpiszesz, napiszesz elaborat żeby dostał wszystkie informacje, a potem ani pocałuj mnie w d*pę ani dziękuję

• Like 1
Opublikowano

Myślę, że przejdzie przez kombajn bez problemu i nawet żaden pasek nie zadymi 😎 

Fajny filmik by z tego wyszedł...jak z przodu kombajn połyka szybowiec a z tyłu wylatują tylko strzępy z szarpacza 😆

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Na Olx są okazje.Nie dawno widziałem taki podobny domek za 500zł.Tylko 30 min po nadaniu ogłoszenia już byłem na miejscu a domek już sprzedany.Opierdoliłem sprzedającego, bo się umówiłem a on już sprzedał.Już 4 razy tak mi się zdarzyło ze w ciągu dojechania do sprzedającego,właśnie sprzedał.

image;s=644x461

Taki domek, bądź  podobny za 500zl to się w ciemno bierze przez tel, a nie oglądać jeździ. 

Opublikowano
43 minuty temu, juzek89 napisał:

Taki domek, bądź  podobny za 500zl to się w ciemno bierze przez tel, a nie oglądać jeździ. 

Nie ma takich ofert. Nikt zdrowy na umyśle nie podejmie się wykonania za te pieniądze. 

10 lat temu swoim dzieciom kupiłem mniejszy za 1500 i to była najlepsza i najtańsza opcja na zamówienie w promieniu 60km.

Pytanie czy klient w ogóle miał ten domek czy ludzi w uja robi.

Opublikowano

Miał domek bo widziałem a ze okazja to też wiedziałem i niby pierwszy dzwoniłem a za nim dojechałem już poszedł.Mało takich ludzi jest ale są przypadki ze ktoś sprzedaje żeby się tylko pozbyć bo mu już nie potrzebne za symboliczną kwotę.Raz Policjant stary sprzedał minska125 za 100zł w kapitalnym stanie 500km przebiegu ale trzeba mieć szczęście trafić na taką okazje.

Opublikowano

Nie przejmuj się, brat pewnie jest niskociśnieniowcem a Ty zapewniasz mu stałą dawkę emocji.  W ten sposób dbasz o jego zdrowie podnosząc mu ciśnienie😁

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Nie ma takich ofert. Nikt zdrowy na umyśle nie podejmie się wykonania za te pieniądze. 

10 lat temu swoim dzieciom kupiłem mniejszy za 1500 i to była najlepsza i najtańsza opcja na zamówienie w promieniu 60km.

Pytanie czy klient w ogóle miał ten domek czy ludzi w uja robi.

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie okazję są w ogłoszeniach. Tylko trzeba ciągle śledzić nowe ogłoszenia z danej kategorii jaka nas interesuje. 

Opublikowano

Darek sprzedawaj projekty swoch przyczepek i skończy się zawracanie d*py. Jeśli ktoś pyta o drobiazgi, to znaczy że nie ma pojęcia o robocie. Same zdjęcia są wystarczające, żeby zrobić to bez jakichś planów.

Opublikowano
17 minut temu, daron64 napisał:

No ba, np ja ostatnio i dopiero teraz to sobie uświadomiłem :/

ps

dzieki @bratrolnika :)

Nie o ciebie mi chodzi, z tobą już nie jedną konwersacje prowadziłem i zawsze miło się gada

Chodzi o takich co piszą: ani cześć ani nic, tylko "powiedz ile farby używasz na przyczepę", albo "wyślij mi więcej zdjęć giętarki na mail pocalujmniewdupe@ojnet.pl"....

8 minut temu, Agrest napisał:

Nie przejmuj się, brat pewnie jest niskociśnieniowcem a Ty zapewniasz mu stałą dawkę emocji.  W ten sposób dbasz o jego zdrowie podnosząc mu ciśnienie😁

Jakbyś zgadł, kiedyś mi na okresowych badaniach gość zmierzył ciśnienie, dziwnie się popatrzył i zapytał czy jeszcze żyje....

7 minut temu, Rolnik7343 napisał:

i kawy chociaż nie musi pić

Kawka rano rzecz święta

3 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Darek sprzedawaj projekty swoch przyczepek i skończy się zawracanie d*py. Jeśli ktoś pyta o drobiazgi, to znaczy że nie ma pojęcia o robocie. Same zdjęcia są wystarczające, żeby zrobić to bez jakichś planów.

Musiałbym to wszystko rozrysować i zwymiarowac, a tak jak mówisz, zdjęcia mówią wszystko.

Opublikowano

Co do tych podziękowań to też żadko kiedy słyszę. Wiele razy ludziom odpowiadałem co i jak w naprawić np w prasie czy czymś innym i mało kiedy ktoś napisał dziękuję. W sumie byli i tacy co nie pisali po wszystkim czy coś w ogóle pomogłem, zaszkodziłem, bez odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v