Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawid masę rzeczy sprzedawałem ale kupujący nie mieli się do czego doczepić... ale i tak mi nie pasuje bo cena nie pasuje :D :D :D No ale cóż nie trafi się na idealnych klientów nigdy... 

Szczerze to takiego renaulta kupi za 33-30 tys, u mnie we wiosce jest jeden emeryt co ceni za 3P 20 tys a stan tragiczny, a w sklepie żali się że połowę mu dają....  \

da rade   podorywkę   

He he jak to nie da rady jak ma większy moment obrotowy jak śmieszny zetor 7245 

Opublikowano

A co w niej fajnego - nowa farba ? Przecież widać , że cała malowana. Z ładowaczem, czyli raczej przód już dostał swoje w kość. Gdyby była w dobrym stanie, nie byłoby potrzeby całej malować. Omijam takie ciągniki i maszyny szerokim łukiem, gdy nie widać, jaki jest stan.

Opublikowano

za taką renie 60 000 to troche przesada za te pieniądze można już mieć aresa czy coś fajniejszego z fergusonów za te pięniądze to szybko go nie sprzeda.ten agregat to do c360 u mne 5 pazurów mf 3050 ciąga i ma co robić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v