Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
igor10246 napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał: ale i tak mnie nie przebijesz. ja jestem mistrzem w nietanczeniu. jakos nie lubie tych szopek. nie sprawia mi to przyjemnosci i nie czuje sie naturalnie. widac stwprzono mnie do widel  nawet taki znajdzie wystarczy tylko mieć odrobię gadne. A NAJLEPIEJ BYĆ SOBĄ :" alkohol pomaga , przynajmniej w moim przypadku bo otwiera się  a ludzi

gratuluje, wlasnie pocieszyles zonatego ojca dwojki dzieci. ;)

Opublikowano
47 minut temu, Rolnik7343 napisał:

A sama sie nie znajdzie ? 🤔 Ja tam nigdy nie lubiłem żadnych zabaw nawet jak w szkole coś było to ja nie chodziłem na te "tańce"

W oborze nie znajdziesz 😊 na ręcznym też daleko nie zajedziesz 😊

Opublikowano

A właśnie ... Ja mam codziennie imprezę w oborze :D radio na full i aż bydło tańczy xD

a z widłami ile można sie natańczyć przy wyrzucaniu gnoju 😂

1 godzinę temu, igor10246 napisał:

c360 to wytyma ale jak się ma coś zachodniego aluminiową pąpą nie widzę długiego życia pompy i rozdzielacza nie widzę niestety 

miej wyjebane a będzie ci dane ale jak będziesz ciągle w domu siedział i nigdzie nie wychodził to zostaniesz wiecznym kawalerem, najlepiej iść w jakąś imprezę i ogarnąć jakąś ekipę imprezową wtedy to już z górki i pamiętać "koleżanka nawet brzydka ma ładne koleżanki"

nawet taki znajdzie wystarczy tylko mieć odrobię gadne. A NAJLEPIEJ BYĆ SOBĄ :" alkohol pomaga , przynajmniej w moim przypadku bo otwiera się  a ludzi  

u mnie tylko zetor ma czysty olej a reszta jezdzi na starych olejach nie wymienianych od x lat ... i tak samo jak ktoś pożycza maszyny lub przyczepy które mają czysty olej z zetora to też podpinają je do ciągników z czystym olejem a te maszyny od ciagników z syfiastym olejem to mnie nie obchodzi do czego podpinają

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

zetorki daleko masz do Wrzosowa? jeżdzili od nas tam na disco ja nie byłem ale w Suchowoli ze dwa razy (koło Radzyni)😃

We wrzosowie już od ładnych kilkunastu lat nic nie ma 😋 no i podobno diabeł tam straszył 😂

Opublikowano
9 godzin temu, zetorki12 napisał:

O Suchowoli słyszałem . Nie moja era . B|

Ja wychowanek "Zabaw" . Matko ile to we wsi organizowaliśmy ...

koniec lat 809_9 w sklepie nie wiele a na zabawie pod płotem9_9,etz ciągana do chałupy drutem od pastucha9_9,gorzała pita z klosza od kierunkowskazu9_9 godzina 3,żaby kumczą,ręka na....,manetce gazu9_9

• Like 1
Opublikowano

Jak u nas na wioskach były dyskoteki, które potem zniknęły bo zakazy policyjne, to się piwo ukraińskie piło pod płotem za 2zl😀 Pamiętna impreza,chyba z 15 lat miałem, banda wjechała na plac,zaczęli wyrywać sztachety z płota z działki obok remizy i tak chłopaka pobili, że przebili płuco,karetka,policja, zamieszanie,wszystkich do remizy zagonili i straszyli alkomatem ale jakoś się udało bez. I od tamtej pory zakaz.

Opublikowano
42 minuty temu, kizak napisał:

koniec lat 809_9 w sklepie nie wiele a na zabawie pod płotem9_9,etz ciągana do chałupy drutem od pastucha9_9,gorzała pita z klosza od kierunkowskazu9_9 godzina 3,żaby kumczą,ręka na....,manetce gazu9_9

Cieszę się że nie przyszło mi imprezować w takich czasach 😏 wódka pita z klosza kierunkowskazów... ble ohyda

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

Kurna . Ty razem ze mną chyba bywałeś . :P👍

Opublikowano

Panowie pacjent mf 174v, zdechła hydraulika.

Pompa nie podawała oleju, zmieniona na nową, to samo. Wychodzi na problem z zasysaniem oleju ze skrzyni. Teoretycznie na zewnątrz brak nieszczelności aby zaciągnął powietrze.

Ktoś coś w temacie obeznany? Podpowiedzi są że podszedł syf pod zawór w skrzyni. Może ktoś na cito podejmie się naprawy, mazowieckie, pow. lipski

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Cieszę się że nie przyszło mi imprezować w takich czasach 😏 wódka pita z klosza kierunkowskazów... ble ohyda

Co Ty wiesz,w nogach śpisz,jaka ohyda? ohydą to by było pić z kalosza

• Haha 1
Opublikowano
Agrest napisał:

Panowie pacjent mf 174v, zdechła hydraulika.

Pompa nie podawała oleju, zmieniona na nową, to samo. Wychodzi na problem z zasysaniem oleju ze skrzyni. Teoretycznie na zewnątrz brak nieszczelności aby zaciągnął powietrze.

Ktoś coś w temacie obeznany? Podpowiedzi są że podszedł syf pod zawór w skrzyni. Może ktoś na cito podejmie się naprawy, mazowieckie, pow. lipski

filtry

Opublikowano
10 minut temu, kopin napisał:

W

Opublikowano
12 godzin temu, slawek74 napisał:

Co za młodzież jak bylem w waszym wieku to całe wakacje się przewałensało dyskoteki zabawy

Pamiętny rok 2008, kiedy to w sierpniu w ciągu 9 dni zaliczyliśmy z kumplem siedem wiejskich imprez, i jeszcze 7dni do pracy chodziliśmy w tym czasie.....

12 godzin temu, Bananek napisał:

ale i tak mnie nie przebijesz. ja jestem mistrzem w nietanczeniu. jakos nie lubie tych szopek. nie sprawia mi to przyjemnosci i nie czuje sie naturalnie. widac stwprzono mnie do widel :)

To tak jak i ja, taki trochę drewniany jestem...

Opublikowano

Z plastiku pić??? 😏

12 minut temu, kopin napisał:

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Pamiętny rok 2008, kiedy to w sierpniu w ciągu 9 dni zaliczyliśmy z kumplem siedem wiejskich imprez, i jeszcze 7dni do pracy chodziliśmy w tym czasie.....

To tak jak i ja, taki trochę drewniany jestem...

Spoko wodza,na mnie też rodzeństwo mówi kołek jak gdzieś impreza i tańce,im nogo szaleją a mi z butów korzenie w podłogę wrastają

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Z plastiku pić??? 😏

zawsze mogłeś ze szkła-czyli butelki,tylko mogli ci miarkę potłuc jak za dużo wylałeś

a swoją drogą na festynach i degustacjach win,miodów i nalewek to nosisz swoją szklankę czy pijesz z plastikowych kieliszków?

Opublikowano
4 minuty temu, kopin napisał:

zawsze mogłeś ze szkła-czyli butelki,tylko mogli ci miarkę potłuc jak za dużo wylałeś

a swoją drogą na festynach i degustacjach win,miodów i nalewek to nosisz swoją szklankę czy pijesz z plastikowych kieliszków?

Nie pije gdzie podają wódke w plastiku

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Nie pije gdzie podają wódke w plastiku

Z butelki wolisz ?

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Z butelki wolisz ?

Nie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v