Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Jak myślicie jaka przyczyna.

Ja stawiam na wyciek płynu chłodniczego i olej i pewnie parę litrów On zaczęło się gotować,do tego obciążenie i upały.

Lub zwarcie w akumulatorze raz tak miałem,w jednej chwili akumulator się gotuje,chmura oparów,może być tez zwarcie na grubych przewodach i spawa.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
24 minuty temu, krilan06 napisał:

Takie pytanie: gość kupił przyczepę, nie przerejestrował jej na siebie, wyremontował i teraz sprzedaje. W takim wypadku na kogo pisać umowę, żeby później nie było problemów?

Powinieneś ze sprzedającym spisać umowę, i koniecznie dostać umowę między osoba z dowodu a sprzedającym, wtedy masz ciągłość umów i bezproblemowy przebieg rejestracji

• Thanks 1
Opublikowano
Dnia 2.06.2019 o 20:46, daron64 napisał:

U nas potrafią przełożeni przyjechać na kontrol takze z tym trzeba uważać. A roboty jeszcze nikt nie przerobil.

jak dobrze na rękę co miesiąc  wychodzi to może i sie nie opłaca, ja żeby nie "kuku" w palec na krajzedze w robocie jak zaczołem przysypiać przy maszynie na nocnej zmianie to pewnie za zeszły miesiąc nie miałbym tak dobrze bo pierwszy raz od ponad półtora roku siódemka zaraz za 2 z przodu wyszła a żeby jeszcze wszystkie soboty przerobił to zamiast 7 i 8 pewnie by było

są tacy co kombinują że na 3dni przyjdą do roboty a L4 na przedłużony 4 dniowy weekend i na rękę wyjdzie więcej co sumienny pracownik który ani jednego dnia nie opuścił w miesiącu ale i na żadne nadgodziny nie przyszedł

a z robotą to wiesz , nie przerobisz ale i robić nie ma sensu jeśli po tobie przyszedłby ktoś kto zaprzepaściłby to dziedzictwo , ot tak samo co by nie mieć żadnego nastepcy więc te staranie sie za wszelka cene to też hvja warte

Opublikowano
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

Takie pytanie: gość kupił przyczepę, nie przerejestrował jej na siebie, wyremontował i teraz sprzedaje. W takim wypadku na kogo pisać umowę, żeby później nie było problemów?

A jak wygląda sytuacja gdy właściciel co jest w dowodzie nie żyje? Kupiłem przyczepę od gościa co nie przerejestrował na siebie i nie mógł znaleźć poprzedniej umowy ale ma ją na 100%,miał mi podeslac,ale nie wiem czy chce mi się ja rejestrować bo ona to z przeznaczeniem na bele bardziej bo sztywna ale zboże też przywiozę,piłą na szczęście praktycznie koło domu.

Opublikowano

Pięknie odrestaurowany. Te roczniki w takim stanie tyle już kosztują. Mój miał wartość za sprawą przebiegu tylko 16 tys. i zero rdzy.

20190504_182614.jpg

W takim stanie wyjechał ode mnie a tak wyglada po profesjonalnym czyszczeniu...

20190524_164334.jpg

Opublikowano
extrabyk napisał:

88 rok ostatni z "klasycznymi" zegarami. Silnik i skrzynia już z Poloneza. Nie miał rdzy bo nigdy zimy i soli nie widział. 

moj tez byl na polonezie. i w identycznym kolorze. jedynie wlotow tych plastikowych na masce nie mial. no i tak samo bez prawego lusterka.

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

A jak wygląda sytuacja gdy właściciel co jest w dowodzie nie żyje? Kupiłem przyczepę od gościa co nie przerejestrował na siebie i nie mógł znaleźć poprzedniej umowy ale ma ją na 100%,miał mi podeslac,ale nie wiem czy chce mi się ja rejestrować bo ona to z przeznaczeniem na bele bardziej bo sztywna ale zboże też przywiozę,piłą na szczęście praktycznie koło domu.

normalnie udajesz się z obiema umowami do WK i rejestrujesz

co to za przyczepa i wiela byś cenił za, jak to się ładnie mówi, ramę z papierem

Opublikowano
16 minut temu, izydor6280 napisał:

normalnie udajesz się z obiema umowami do WK i rejestrujesz

co to za przyczepa i wiela byś cenił za, jak to się ładnie mówi, ramę z papierem

Nie sprzedałbym papierów 😀przyczepa zm Opole d50 sztywna 6t, przyczepa uniwersalna w dowodzie,jak to rozumieć?jak to ubezpieczac? Jako rolniczą czy ciężarową? Jakie haczyki ma nazwa w sobie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v