Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie ciężki temat teraz że zgrabiarkami ... Też chce coś kupić gadałem że znajomym co sprowadza maszyny z zachodu i mówi że nic teraz zgrabiarek u Niemca nie ma a jak są to w takich cenach że nie opłaca mu się kupować ... Mówi że już sporo ludzi się właśnie o zgrabiarki pytało 

Opublikowano
9 minut temu, AdeXZet napisał:

przecież podałeś sprzedawce, jeżeli szukasz do innego ciągnika to zadzwoń porozmawiaj na pewno dorobi na zamówienie 

Podałaś... Akurat sprzedawca ma inne wymiary zaczepu i nie wie czy będzie miał materiał żeby na już zrobić zaczep w innych wymiarach. A pytam, bo może ktoś kupował od kogoś, kto ma "gotowce" na przykład?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, marian7k napisał:

Każdy może dorobić mając frezarkę i spawarkę. Materiał na złomie palnikiem wyciąć.

To dorób koleżance z forum co biedna będzie szukała,jak masz taki materiał na złomie i możliwości to chyba z 200 zł za robotę to by ci starczyło?

Edytowane przez kopin
Opublikowano
5 godzin temu, artek27 napisał:

Za te pieniadze ja teraz kupilem pottingera top 38 na tandemie a Polskich to nawet nie patrzylem. Wedlug mnie maja za delikatne ramy.

Tu mam zgrabiarke po 3sezonach więc w miarę pewną, zresztą jutro jadę po odbiór

Opublikowano
34 minuty temu, slawek74 napisał:

koleżanko jedź w okolice Zbuczyna i popytaj u handlarzy

Ci opylą za,, pińcet'',a następny poszuka,bo mu klamota o stówala poluzują;)

Opublikowano
20 minut temu, Bartek933 napisał:

Tu mam zgrabiarke po 3sezonach więc w miarę pewną, zresztą jutro jadę po odbiór

Ja duzo wlasnie Polskich widzialem do sprzedania i w ogloszeniu pisalo po3-4sezonach do naprawy. Twoj wybor niech dlugo sluzy.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, AdeXZet napisał:

przecież podałeś sprzedawce, jeżeli szukasz do innego ciągnika to zadzwoń porozmawiaj na pewno dorobi na zamówienie 

Są na pewno tylko trzeba poszukać,widziałem nie raz na wystawach,na kule i nie tylko do każdego ciągnika.CHYBA TANIE NIE BYŁO.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v