Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Buszmen11 napisał:

Dobre, większych bredni nie słyszałem 😂

dla czego tak twierdzisz 

1 jest z włukna z cementem więc nie rdzewieje

myślę że samo za siebie ten filmik mówi

3 jak liczyliśmy na tą samą powieżchnię jednej płyty eurofali a blachy to potrzeba było 3 lub 4 łaty może mniejsze wymiarowo ale to więcej roboty bo tu są tylko 2 czyli wychodzi że na każdą masz 1 belkę + 1 do pierwszej

Opublikowano
4 godziny temu, igor10246 napisał:

dla czego tak twierdzisz 

1 jest z włukna z cementem więc nie rdzewieje

myślę że samo za siebie ten filmik mówi

3 jak liczyliśmy na tą samą powieżchnię jednej płyty eurofali a blachy to potrzeba było 3 lub 4 łaty może mniejsze wymiarowo ale to więcej roboty bo tu są tylko 2 czyli wychodzi że na każdą masz 1 belkę + 1 do pierwszej

Na łatach zaoszczędzisz, a więźba musi być mocniejsza tj wyższe krokwie, co wcale nie daje oszczędności. Do tego ciężar metra kwadratowego jak kolega @kopin Ci napisał, porównaj go z blachą. Chcesz mocniejsza to bierzesz jak najwyższy trapez, a nie np t18 gdzie lat jest tyle co pod blachodachówka. Do tego mniej jest skladan więc mniej miejsc potencjalnych przecieków- ważne dla dachów o małym spadku. No i pomysl z czego  śnieg szybciej spłynie

• Like 2
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-massey-ferguson-375-CID757-IDzYXgS.html#position=4&page=1

z tym to już większy remoncik trzeba bo ten kurz co zaciągnął to chyba  w miskę jak bez korka jeździł , stuk to może być jedynie tłok jak puka w głowicę  bo ma luz na panewkach korbowodowych.  A może ktoś chętny zadzwonić do człowieka i "niech da do telefonu silnik " 😁 posłuchać jak chodzi

• Haha 1
Opublikowano

Adrian znam paru i wszyscy tacy sami ,jak jedynaki.

Opublikowano

Tacy jak jedynaki a z jedynaka nie pies ni sabaka.Myślą ze są pępkiem świata i co to nie oni głośno o tym mówiąc.

Opublikowano
7 minut temu, Wiesi0 napisał:

Tacy jak jedynaki a z jedynaka nie pies ni sabaka.Myślą ze są pępkiem świata i co to nie oni głośno o tym mówiąc.

Pierdoły pan gadasz 😞

5 minut temu, Rolnik7343 napisał:

przecież on ma jeszcze brata ;)

a ja jestem jedyna :P

👍

Opublikowano (edytowane)

Pierdoły to inni ocenią.Ale do jedynaków nic nie mam bo jest różnie ale imię Adrian..to nie dokończę.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

za dyche zabrac i sprzedac czesciami. choc one skubane malo sie psuja. czesci jest do nich duzo. lambo, same, hurliman to trojaczki wiec umiejetnie szukajac mozna duzo znalezc jeszcze do nich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v