Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13000 tyś wyświetleń jeszcze takiej ilości nie widziałem czasem kiedyś jak sprzedawałem kaukazy to było po 4000tyś

Opublikowano
Przed chwilą, Wiesi0 napisał:

13000 tyś wyświetleń jeszcze takiej ilości nie widziałem czasem kiedyś jak sprzedawałem kaukazy to było po 4000tyś

kiedyś jakiejś ramie od rozrzutnika ludzie w h*j wyswietleń nabili a co to sprzedawałeś że 4 miliony wyswietleń?

Przed chwilą, sumek666 napisał:

@kadłub nie potrzebujesz spodenek na lato? :D

zazwyczaj w swoich jak juz dziury na którychśtam z kolei łatach przedrę to skracam na taką długość jednak za krzywe i brzydkie nogi mam by w takich do ludzi wyjść

Przed chwilą, michal12301 napisał:

Ile to warte? Może ktoś chętny?

20190509_170436.jpg

20190509_170441.jpg

20190509_170449.jpg

20190509_170458.jpg

20190509_170504.jpg

ile za to i gdzie ? można link do ogłoszenia ? szkoda że sztywne to . do swego muszę resory skądś ogarnąć niedrogie

Dnia 1.05.2019 o 21:53, daron64 napisał:

jakieś stare połamane, powyginane pola od bron,

zęby proste czy pogięte ? jak to te kwadratowe w przekroju to poodkrecać i rzucić w kąt w jakąś skrzynkę a plaskowniki luzem zajmą mniej miejsca niż całe pola

Opublikowano
Dnia 11.05.2019 o 16:18, stempos1980 napisał:

znam klika przypadków z polami pod opolem jak wykupywali ziemię pod centrum handlowe to jak taki chłop od pługa oderwany 3 bańki dostał to szaleństwo z tego się 2 albo 3 zachlało. I jakie to szczęście? przy takiej kasie to szczęście żeby nie ogłupieć

Opublikowano

Albo przyjadą panowie w czarnych kominiarkach i po kasie i życiu ale niech się ta osoba cieszy. Nie tak dawno w radiu mówił o małżeństwie  w UK które żyło w zgodzie 16 lat i wygrali w loterii 800 mil funtów i się rozeszli. Nadmiar kasy może szybko zaszkodzić

Opublikowano

Od pieniędzy ludziom w głowach się przewraca to jasne jak słonce.Ojciec kupi synowi Ferari i wypadek i trupek.A jak by kupił astrę to by się tak nie rozpędził i by żył.

Opublikowano

taaa,jakoś nie słyszałem żeby w ostatnim czasie ktoś sie zabił w okolicy ferrari ,ale astrami to sporo osób zginęło

2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Albo przyjadą panowie w czarnych kominiarkach i po kasie i życiu ale niech się ta osoba cieszy. Nie tak dawno w radiu mówił o małżeństwie  w UK które żyło w zgodzie 16 lat i wygrali w loterii 800 mil funtów i się rozeszli. Nadmiar kasy może szybko zaszkodzić

jak byś wygrał 800 mln funtów też byś swoją starą zostawił ;-))))

Opublikowano
Dnia 11.05.2019 o 16:18, stempos1980 napisał:

no widzisz , a ja tylko 2+2 w kumulacji w weekend majowy bo gram czasem jak są większe kwoty , tylko za dotychczasowe kupony sie zwróciło , nic do przodu a na ostatnią kumulację zapomniałem kupić kwitka 

23 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

od razu połowe państwo zabierze i już zostanie tylko ze 100 milionów :P

to nie usa ale i tak trochę urząd skarbowy se wysupła , jak nie dzis to kiedy indziej 

19 godzin temu, Wiesi0 napisał:

Na lokacie 2% tylko i przy dużej kwocie i ugadaniu z prezesem a po za tym pieniądz tylko papier wybucha wojna i można nim sobie d*pę podetrzeć, złoto,dolary to jest to nigdy nie znikną nie przepadną.

jeśli nikt USA w tej wojnie nie doprowadzi do ruiny albo nie ograbi skarbca z tym złotem bo też można wtedy cmoknąć w to na czym te krótkie szorty z ogłoszenia wiszą 

z reszta nikt nie zaryzykuje tak szybko i łatwo wojny w obecnych czasach , za duże ryzyko i straty dla dotychczasowych przywódców , szczególnie w mniejszych państwach 

nasze pokolenie zdążyłoby się wystarczająco nacieszyć 

Opublikowano

Nie wiem ale może dlatego ze ziemia zdegradowana przez chemie nawozy na zachodzie europy.I wolą tą dziką.

Opublikowano
7 godzin temu, sladan napisał:

Zaraz trafi się ktoś, kto powie, że 30-tką na taką głębokość orze

C360 turbo z przodkiem i czteroskibowcem by sobie poradziło :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v