Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, witejus napisał:

ostatni modne się zrobiło gadanie że traktor robił tylko w siewniku do nawozów i opryskiwaczu

czyli będzie pordzewiały strasznie ,bo to substancje żrące często ,wiec MUSISZ PAN OPUŚCIĆ SPORO ;-)))))

2 godziny temu, Marecki2922 napisał:

Sorki link się nie wkleił , miało być zabawnie:)

https://www.olx.pl/oferta/traktor-samorobka-s8-CID757-IDzDq60.html#

To do kościoła z żonką bo 2 miejscowy 😉

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, witejus napisał:

ostatni modne się zrobiło gadanie że traktor robił tylko w siewniku do nawozów i opryskiwaczu

A to najgorsza robota, bo żrąca.

Edytowane przez Rolnik1973
Błąd
Opublikowano (edytowane)

Powiem tak . wiadomo że niektóre z nich to miny ale trzeba z tym sie liczyc. Mimo to ceny uważam za znośne chociaż raz ro cena nettto raz brutto.  Ciagniki na dosyć ładnych oponach a zaczepy i obciążniki można wytargować duzy minus brak pneumatyki i tu można szaleć 

Komentarz do oferty maszyn handlarza ares case 120 cs...

Edytowane przez BENNY82
Opublikowano

Obliczając dla stalowej gładkiej rury o średnicy wewnętrznej 25 (może być też wąż ogrodowy 1'') strata ciśnienia na 70 m nie powinna być większa jak 3 m słupa wody, więc wydajność około 3000l/h, ale pewnie będzie sporo mniej.

Opublikowano
15 minut temu, debrzyna napisał:

Pozostanę przy swoim ☹️

masz prawo,a żeby stwierdzić że się mylisz to kup kilometr weża ,podłącz do kranu i zobacz czy w ogóle coś ci ukapie na koncu 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, debrzyna napisał:

Długość węża nie ma znaczenia Wazne jest wysokość podnoszenia i głębokość ssania Z trzech metrów to będzie drzeć ze aż strach Ale te pompy sa do czystej wody 

Chcę nią ciągnąć wodę ze studni kopanej więc woda czysta,jedynie po wierzchu pływa coś ale to mogę oczyścić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v