Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, Y635 napisał:

ja ciagałem kiedyś 5tyś litrów 3p po drodze jeszcze to jakoś szło ale na polu był problem brokowalo mocy

ojciec kiedyś 3p ciągał 5 tyś. , nawet na oranym dawała radę.

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Tak z ciekawości, ile to ma pojemności???

Dokładnie 2360 

Opublikowano

byłem w terenie, jest jedną beczka, baniak w ocynku, wąż do zasysania i wylewka, pompa próżniowa praktycznie nowa włoska, opony ładne z 2001 roku, beczka nie wiem z którego ale raczej nie z roku opon, światła i jeszcze może wałek dorzuci, pojemność 6200 l, cena 12 tys, warto czy nie warto?, jest jeszcze druga z tą pompa zalewowa ale gość nie wie jak to uruchomić, stan też ładny za 11 tys,

Opublikowano
12 godzin temu, Uziu92 napisał:

są wylewki gdzie podają że przy 0,5 bar na 12 m pryska, więc może zależy od średnicy dziury w wylewce i ustawienia blaszki.

ja mam zawór 120mm i blacha  w odległosci 50mm ,,przy obrotach ok 1600 leje na 6m bez problemu ,

ale teraz ciekawostka mam drugi zawór 50mm pod wąz ogrodowy i lipa,

ciśnienie niewiele wyższe od tego głównego ,fakt jak podlewam ogród to tego weza jest z 20m  ale o tej samej srednicy ( strażacki )

jak oglądasz Uziu to pstryknij fotkę i wrzuć  ,łatwiej bedzie doradzić,

a i jeszcze podpytaj sprzedającego czy sporo używana czy nie   ,im wiecej tym lepiej dla zbiornika   ,a nie oszukujmy sie nikt do środka nie zagląda co by ja myc i konserwować,na dłuższy przestój w pracy  

Opublikowano

W takim stanie nie ma szans, żeby to jakoś rozrzucało. Talerze trzeba byłoby przerobić.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 9.04.2019 o 20:03, wojtal24 napisał:

tylko zapłać calosc jak go będziesz miał na podwórku

A wcześniej trzeba zapłacić zaliczkę za transport lub te 19%? 

Edytowane przez stuart
Opublikowano
12 godzin temu, Tomasz78 napisał:

ja mam zawór 120mm i blacha  w odległosci 50mm ,,przy obrotach ok 1600 leje na 6m bez problemu ,

ale teraz ciekawostka mam drugi zawór 50mm pod wąz ogrodowy i lipa,

ciśnienie niewiele wyższe od tego głównego ,fakt jak podlewam ogród to tego weza jest z 20m  ale o tej samej srednicy ( strażacki )

jak oglądasz Uziu to pstryknij fotkę i wrzuć  ,łatwiej bedzie doradzić,

a i jeszcze podpytaj sprzedającego czy sporo używana czy nie   ,im wiecej tym lepiej dla zbiornika   ,a nie oszukujmy sie nikt do środka nie zagląda co by ja myc i konserwować,na dłuższy przestój w pracy  

coś takiego.

beczka.png

beczka2.png

beczka3.png

Opublikowano

Fajna beczka tylko gdzie węże i wylewka? Zorientuj się ile kosztuje wąż ssawny 150 mm+przyłącza. Te są w typie "włoskim". 1000 zł może wystarczy.

Opublikowano (edytowane)

węży ma gośc kilka, różne długości, można sobie wybrać, podobnie z wylewkami, też ma różne i też można wybrać, jeszcze może by dodał te dodatkowe wejście z boku bo ta ma zaślepione, bo też miał to.

Także panowie opinie mile widziane, bo ja w tym zielony, tyle co przeleciałem ogłoszenia i wszystko w podobnej cenie w mojej okolicy.

Edytowane przez Uziu92
Opublikowano

Tamta co stoi obok na czerwonych felgach nie ma szerszych opon? 

Opublikowano
15 minut temu, Uziu92 napisał:

węży ma gośc kilka, różne długości, można sobie wybrać, podobnie z wylewkami, też ma różne i też można wybrać, jeszcze może by dodał te dodatkowe wejście z boku bo ta ma zaślepione, bo też miał to.

Także panowie opinie mile widziane, bo ja w tym zielony, tyle co przeleciałem ogłoszenia i wszystko w podobnej cenie w mojej okolicy.

Pierwsze co to otwierasz tylny dekiel bo tu najważniejszy jest stan w środku. 

Drugie pompa i możliwość sprawdzenia przed ewentualnym zakupem bo reszta to drugorzędnasprawa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v