Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

maska zajeżdza troche same solarisem/lambo R1 a kolory hurlimannem , ot taki nowszy mniejszy xylon,mbtrac czy jcb

szkoda że zdjęć z kabiny nie ma ale widać że tunel w podłodze jest

Edytowane przez konteno
Opublikowano

Macie namiar na jakiś skup kombajnów w lubelskim? Mam do sprzedania Consula do lekkiego remontu i chce sie zorientować w cenach. Zastanawiam sie czy sprzedać handlarzowi na części czy próbować komuś dalej pchnąć. W kombajnie do zrobienia "na już" to wymiana sit żaluzjowych i wytrząsacz do wymiany lub pospawania. Ile moge cenić waszym zdaniem?

Opublikowano

handlarz nie da ci więcej niż 1-1,5/kg . W ubiegłym roku kupiłem Mercatora to ceny oscylowały wokół tego poziomu i nikt z handlarzy się nie wychylił z większą ceną .  Sprawny kombajn jeszcze sprzedasz, może ktoś do fasoli potrzebuje, z uszkodzonymi jest problem - albo samemu na części, albo sprzedawać 2-3 lata.

Opublikowano (edytowane)

@rafal4610 - w Kamionce koło Lubartowa w "salonie classa" za mostem jest taki gościu co sprowadza takie starsze kombajny z zachodu i pcha dalej na Ukrainę - może on by kupił

Ktoś chętny na kokpit z zagarem od 40stki ? Bo leży na złomie - mi niepotrzebny ale może ktoś robi na orginał i by zechciał

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Czyli lipa. Na części to też kilka lat trzeba sprzedawać. Ile może ważyć taki Consul? W sumie to niedużo trzeba dołożyć i on by kosił. Ale ha ubyło, poszedłem do pracy i lepiej mi wychodzi usługa

Opublikowano

Znajomy od żniw ładnego consula wystawia za ok 14tys.zl, i widzę że nadal na Olx jest

Na części to możesz i pięć lat sprzedawać i jeszcze całego nie sprzedasz, w klamot za stodołą będzie stał i szpecił

Moim zdaniem szukaj tych co na Ukrainę sprzęt kupują, może by wzięli go na wycieczkę

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Czy nasz przyczepkowy potentat, wyginajacy też blachy na burty, wyczaruje blachę z takim przetloczeniem  jak są na rozrzutniku tandem Warfama 6 ton? Chodzi mi o przednią burt, coś ok 2 metrów. 

Panowie jak się robi żeby nazwa użytkownika była zaznaczona na czarno?? 

Edytowane przez tobi866
Opublikowano
20 godzin temu, solek01 napisał:

Mam dokładnie taki sam. W aucie jak i w ciągniku działa jak należy. Psikasz i w kilka sekund masz czyste styki

Opublikowano
1 godzinę temu, tobi866 napisał:

Czy nasz przyczepkowy potentat, wyginajacy też blachy na burty, wyczaruje blachę z takim przetloczeniem  jak są na rozrzutniku tandem Warfama 6 ton? Chodzi mi o przednią burt, coś ok 2 metrów. 

po kolei

@(nazwa użytkownika) na dole wyświetli Ci się i klikasz w niego

Opublikowano
1 godzinę temu, tobi866 napisał:

Mogę przegiąć tylko tak jak na moich zdjęciach, jedna fala lub dwie, ale pewnie profil ci nie podpasuje

A tu perfuma dla prawdziwych mężczyzn

https://www.olx.pl/oferta/zapach-knura-spray-200-ml-do-wykrywania-rui-u-loch-CID757-IDwCALd.html

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Mogę przegiąć tylko tak jak na moich zdjęciach, jedna fala lub dwie, ale pewnie profil ci nie podpasuje

A tu perfuma dla prawdziwych mężczyzn

https://www.olx.pl/oferta/zapach-knura-spray-200-ml-do-wykrywania-rui-u-loch-CID757-IDwCALd.html

oj brat,widać że zwierzaków nie masz,takie dezodoranty to są już w użyciu 20 lat jak ja wiem ,a wcześniej  może już tez były -)

ale niestety na sąsiadki nie działa,albo po prostu po świńsku udają że nic nie czują 😉

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v