Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

W środku też oglądałem i powiem że nie jest zciuchana. 

Dyski są w dobrej kondycji, koła zębate chyba oryginał i też w dobrej kondycji. 

Tylko podbierak a właściwie te blachy jakieś dziwne bo nie są w ocynku. 

Ogólnie prasa jest jak na moje oko warta uwagi a budżet no cóż moja księgowa zadecydowała żeby coś konkretnego kupić to trzeba też wyłożyć 😁

Kupiłeś już ją, bo pod tym linkiem jest już inna prasa. Ogólnie drogo jak za prasę z siatką. Jak masz taką dobrą księgową to może warto dołożyć do takiej?

https://www.olx.pl/oferta/prasa-zmiennokomorowa-z-nozami-vicon-rv1601-balociara-kuhn-belownica-CID757-IDyOtWX.html

Opublikowano

@Thomas2135 i tak budżet przekroczony więc bez szaleństw. 

Tak zadatkowana i w tym lub na początku przyszłego tygodnia będzie już u mnie. 

Opublikowano

To już teraz pozostaje życzyć bezawaryjności. Jakby coś się działo to w temacie o prasach vicon poruszone były wszystkie problemy.

Opublikowano

Wyśmieją, wykopią, wydymają, 🤣? A co Cię obchodzi opinia innych? Przesiadka ze starego nh na  młodego vicona to jak z malucha do mercedesa. 😉

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie zazdrosć to jeden z objawów niewiary w samego siebie.....

A tak na boku....

Wiecie dlaczego żonaty i kawaler zazdroszczą sobie nawzajem?.......-Obaj myślą że ten drugi częściej bzyka.

Edytowane przez Baks00
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, tobi866 napisał:

Krzysiek jak Ci się podobało? Ja byłem tam pierwszy raz i szału nie było. Już lepiej było w Ułężu latem. 

szału  nie było bywało lepiej 

ale do kielc ze znajomymi już jesteśmy umówieni będzie lepiej 

Opublikowano
9 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/zetor-7745-transport-gratis-CID757-IDySsk9.html#41ecde6b4b

No za ta cenę to transport pasował by gratis albo już policzony w cenie ciągnika

toć przecież napisane że transport gratis

9 godzin temu, Bartek933 napisał:

było, tyle że nie link a zdjęcie

a tu okazja

https://www.olx.pl/oferta/zetor-8045-4x4-CID757-IDySZ9D.html#b7765a977b

Opublikowano

Ciągnik znajomo wygląda jak od handlarza z Bartołd koło Przasnysza tam gdzie i mój.  Je..ny popsuł mi rynek łurusów tą ceną. 

Opublikowano

Koleś albo nie ma internetu i nie wie ile Zetory kosztują, albo chce szybko sprzedać, albo jednak nie jest w za ciekawym stanie. 

Swoja droga na necie znalazłem gdzieś, że ta seria była od '78

Opublikowano
4 minuty temu, rafix255 napisał:

nie tak mocno ode mnie. Coś przejrzeć i ciagniczek może byc całkiem całkiem

to skąd ty jesteś że niedaleko masz????

Przed chwilą, daron64 napisał:

Koleś albo nie ma internetu i nie wie ile Zetory kosztują, albo chce szybko sprzedać, albo jednak nie jest w za ciekawym stanie. 

Swoja droga na necie znalazłem gdzieś, że ta seria była od '78

sam fakt że opony słabe to pewnie z 10tys.zł trzeba na dzień dobry dołożyć

6 minut temu, Thomas2135 napisał:

Ciągnik znajomo wygląda jak od handlarza z Bartołd koło Przasnysza tam gdzie i mój.  Je..ny popsuł mi rynek łurusów tą ceną. 

tanio jest to szybko pójdzie, i rynek zapomni😋

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v