Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• AgroTeam
Opublikowano
8 minut temu, izydor6280 napisał:

równie dobrze mogę się Ciebie zapytać czy pracowałeś nowych, skoro twierdzisz że jest takie złe a co zachodnie to cudowne i wspaniałe
nie raz widziałem zachodnie maszyny w krzakach, bo chyba koszt naprawy raczej nie wynosił kilkanaście złotych 30zł, skoro lepiej było wydać kilka tys na kolejnego złomka

gdyby wybór był tak prosty to producenci i pośrednicy lub handlarze by nie mieli z czego żyć, skoro każdy kupowałby tylko nowe czy tylko używki

Możesz zapytać i odpowiem Ci że pracowałem.

A Wujek mab

Więc widzę cały czas jak to pracuje a raz nawet siałem. Troszkę więcej jednak wiem niż Ci się wydaje. Miałem rozsiewacze brzeg, sulky, 3 amazone, kilka kuhn-ów. Z iloma Ty miałeś styczność poza oglądaniem na targach? I jak będziesz gdzieś widział zachodni rozsiewacz w krzakach to biorę tylko daj znać

Opublikowano
8 minut temu, KlimekPL napisał:

Pojemność 600-800 litrów aby dało się bigbaga wsypać i żeby nie uciekało ciurkiem na wybojach. Hydrauliczny, bo z tragicznej kabiny Zetora nie ma szans sterować czymkolwiek ręcznie.

a takie coś?

https://www.google.pl/search?biw=1366&bih=654&tbm=isch&sa=1&ei=Z5ZtXPG_MtSAk74P5eyXgA0&q=brzeg+rnz+2&oq=brzeg+rnz+2&gs_l=img.3...386625.391098..391343...0.0..0.143.1433.0j11......1....1..gws-wiz-img.......35i39j0j0i67j0i5i30.M1AYk-ZJbkk#imgrc=BT7T84d6t8bncM:

w powiedzmy rozsądnych pieniadzach?

Opublikowano

@soltys48 ile waży słup żelbetowy 6m?

Zastanawiam się nad użyciem jako obrzeże drogi dojazdowej 

• AgroTeam
Opublikowano
Przed chwilą, Uziu92 napisał:

żeby u nas takie ceny były.... brałbym w ciemno.

A co za problem podjechać. Wynajem autolawety +/- 240zł do tego paliwo około 7-8l/100km i masz kupione

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, soltys48 napisał:

a tak w ogóle to jaka Ty lokalizacja, bo podsuwam Ci a nawet nie sprawdziłem skad Jesteś

WWL 05-255

Edytowane przez KlimekPL
  • AgroTeam
Opublikowano
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

wrocław, a w moim zadupiu to nie ma mowy o  takim czymś, pojadą Ci sami ale ze 3 zł za km trzeba liczyć to masz 3 tyś za sam transport i już przestaje być okazja.

Zawsze można gdzieś po drodze w wiekszym mieście wynająć a do niego nawet głupim pociągiem podjechać i tak musisz zawsze zrobić kółko

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał:

to zalewał c360 do pełna i wio :D 

wiesz ile c360 przyczep przytargałem i to 50km+ ? :D i zyje :D

1 minutę temu, griga napisał:

Zawsze można gdzieś po drodze w wiekszym mieście wynająć a do niego nawet głupim pociągiem podjechać i tak musisz zawsze zrobić kółko

można i tak.

Opublikowano
55 minut temu, Agrest napisał:

Nie dzwoniłem ale nie wiem czy nie telefoniczny

https://www.olx.pl/oferta/slupy-betonowe-CID628-IDvQTgL.html

, cena przesadzona i to sporo , za ok 20 idzie spokojnie kupić prądowy.W enei płaciłem po ok 7,-/szt

z "prądowego dolna część ok 300kg w zależności jaki to słup-jest kilka rodzjów, z takim jak w aukcji nigdy sie nie spotkałem

U nas telefoniczne były drewniane

44 minuty temu, KlimekPL napisał:

WWL 05-255

PZL 77-416

Opublikowano

Bardziej na obrzeże, żeby kruszywo na boki się nie rozjeżdżało.

No jak widać u mnie taniej w promieniu 30km nie ma i nie będzie.

W necie znalazłem wagę żelbetowego teletechnicznego 7m - 340kg to ten pewnie z 50kg mniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v