Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamykanie od dołu np płaskownikiem tych ramion podnoszących brony jest bez sensu i gówno daje,jeśli już to wspawac na wysoki kant ten płaskownik na wierzchu tego ptofila

Opublikowano

toż pisze ze profil a nie plaskownik i nie na górę bo uja da, tylko pod spód aby powstał trójkąt ,rura nie siadzie  bo sciana gruba

soltys nie wierze ,pewno ziemi na nie napchałeś i podniosłeś

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz78 napisał:

toż pisze ze profil a nie plaskownik i nie na górę bo uja da, tylko pod spód aby powstał trójkąt ,rura nie siadzie  bo sciana gruba

soltys nie wierze ,pewno ziemi na nie napchałeś i podniosłeś

jak to będzie wyglądało jak te ramiona są zwężane na końcu,

Opublikowano (edytowane)

soltys tak liczyłem ok 100kg a orginal 14 wazy 40kg

kopin ty mnie nie rozumiesz,ja pisze o wydzwigu pola ,(ten ceownik ),a nie wieżyczce

Edytowane przez Tomasz78
Opublikowano
2 godziny temu, damianos95 napisał:

Panowie co myslicie o nim warto sie zaintetesowac moze ktos kojarzy ciagnik i moze sie wypowiedziec co sie nie podoba w nim zastanawiam sie czy to ze chodzil w transporcie to wada czy zaleta tutaj link https://www.olx.pl/oferta/massey-ferguson-mf-3090-z-transportu-sprowadzony-CID757-IDxY4ru.html

25500 godzin no to ciekawe w jakiej kondycji jest ten motor. mi się wydaje że w transporcie to nieraz ciężej jak w orce się ma a ta przyczepa to raczej budowlanka czyli możliwy transport urobków z budowy czy coś takiego w to do lekkich rzeczy nie należy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, daron64 napisał:

Zobaczę, może faktycznie pod kultywator je podczepie. Tylko mocowania muszę porobić 

mocowania to pikuś

a bark zostaw i zamontuj z 14 za talerzówka bo poprzedniemu właścicielowi sie nie chciało

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
44 minuty temu, soltys48 napisał:

mocowania to pikuś

a bark zostaw i zamontuj z 14 za talerzówka bo poprzedniemu właścicielowi sie nie chciało

Bardziej myślałem jakiś wal do niej załatwić. Ale najpierw to muszę cokolwiek  z nią zacząć robić. Narazie zrobiłem jedno podejście do odjrecenia nakrętek z osi, nie poszlo i zostawiłem. Czeka aż wene złapie. 

Choć teraz rozebralem zetorka, także i tak musi poczekac

Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

Duża żaba/Francuz i zaprzeć o podłogę 

Duży klucz zaparte, najpierw wyczyszczone, opukane, zapsikane WD i nie ma zaparcia wystarczające o os. Zrobię ciągnik, to wezmę się za to, bo chciałem na wiosnę pociągnąć ja na górki na największą glina, czy ciągnik da radę po orce ja pociągnąć. 

1 godzinę temu, kopin napisał:

teściową jak masz to posadż na tym i już, nic się nie ruszy;-)

Chyba Twoja :)

Opublikowano

Moje spostrzeżenie z tego tygodnia to że ciągniki 80-100 km w cenie 20tyś +/_ w miarę sprawne, na ścianie wschodniej idą jak krzesełka z IKEI jak to moja żona powiedziała. W ciągu 2 dni poszło 3 ciągniki które miałem zamiar dzisiaj oglądać. Jedna Renówka była ledwo wystawiona a już po godzinie była w Rezerwacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v