Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@slawek74

Do C-360 3p .

Oglądaliśmy Meprozeta 4300 litrów i stwierdził że za duża i szuka teraz mniejszej. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Tylko ogłoszenie jest a przyczepy niema.

tam cały czas jest rotacja więc do żniw na pewno coś będzie

Edytowane przez ksys
Opublikowano (edytowane)

Też słyszałem historie o tych maszynach z Gutanowa, znajomy mi odradzał tam wogóle jeździć, jak nie chcę sobie nerwów szarpać.

Te poznaniaki nie są złe, ale mają spora masę własną, sąsiad takiego pożyczył do zetora 7711 to nie dał rady siać z pełną skrzynią.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

PRIMO a ty jaką byś wybrał? Ekonomiczniej jest większa jeżdżę szwagrowi czasem 5tys wywieźć 3 beczki a kiedyś raz ktoś mu taką 2,5 wywoził to szwagier mówi że kręcił się pół dnia po podwórku

Opublikowano
36 minut temu, krzysztof1987 napisał:

znam kilka przypadków z tym oszustem ale opisze swój bo ja byłem pierwszy z tych przypadków co znam 

kupiłem ciągnik jd od tego oszusta i po jechaniu  do domu w ciągniku silnik sie ZATARŁ

pojechaliśmy do niego że ciągnik zgasł i nie chce odpalić przyjechali wzieli go na chol i zabrali z drogi 

chciałem żeby kase od razu oddał ale nie chciał oddać twierdził że może mała awaria lub z mojej winy kazał przyjechać za 2 dni 

pojechałem na drógi dzień i ciągnik rozebrany kilka domów dalej w stodole (profesjonalnie przygotowany warsztat i pełno rozebranych maszyn )

a w ciągniku miska zdjęta i pokazywał mi że zatarło silnik na panewkach głównych że zmieniają panewki i na drógi dzień mam zabierać ciągnik 

ja nie chciałem już tego ciąnika chciałem żeby kase oddał ale nie chciał po ok 2 godzinach negocjacji i zagrożenia że z policją przyjede wkońcu oddał 

fv pisał na mniejszą kwote  kilku znajomych też oszukał i miał zwroty maszyn 

przypadkowo rozmawiałem z sąsiadem pana adamskiego i takich przypadków było wiele 

Wszedzie znajdą się oszuści 

Znajomy znów kupił mf3060 od rolnika i do domu nie dojechal skrzynia padla ... używany sprzęt jest ryzyko 

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

PRIMO a ty jaką byś wybrał? Ekonomiczniej jest większa jeżdżę szwagrowi czasem 5tys wywieźć 3 beczki a kiedyś raz ktoś mu taką 2,5 wywoził to szwagier mówi że kręcił się pół dnia po podwórku

Ja mam 4000 zachodnią używkę i jest zaje***** .

Trudno tego kolegę przekonać do zakupu zachodniej. 

Opublikowano

Widziałeś ten z ogłoszenia , czy taki ?

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Widziałem na żywo ten ładowacz i nawet nieźle sie to sprawuje , gorzej z ciągnikiem

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Za czasów skru to u nas c360 latały z 6tys.l na tandemie, pamiętam, a miałem z pięć lat

i co  ,śmigały ze az miło  ,u nas nawet 3p podczepiali

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ten IHC w Kocku to już stoi parę ładnych lat. Od tej pani a dokładnie od jej ojca kupiłem prasę i już w tedy ten IHC stał u nich. Ładowacz jest ok ale ciągnik to już inna bajka.

Wtedy był jeszcze do ładowacza jak dobrze pamiętam krokodyl do obornika i jakąś łyżka ale już w agonalnym stanie.

Edytowane przez blondynek2004
Opublikowano

Clas trabant , czy taką czerwoną ? Bo o kostce mowa ?

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

nie za wąskie są osie tej przyczepy ? jak wpadnie w dołek z pełnym ładunkiem to sie bedzie sypało zboże  tak pomojemu   zdjecie nr. 2

Nic się nie będzie działo. Mam w kroniaku podobnie, sztywniejsze są od HL-ek te przyczepy. Pasowało by tylko z ceny dobrze urwać za tą konkretną

Opublikowano

O kolego tam nie ma tak, że stoi z 10 ciągników i masz czas sobie wybrać i się zastanowić. Zawsze coś jest na stanie, ale i szybko znika. Ja też musiałem szybko podjąć decyzję, bo klient był.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v