Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mają duży wybór tylko podajesz dokładne wymiary i markę rozrzutnika. 

Ps. @michal12301 tylko pytaj żeby było z żeliwa sferoidalnego. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

napewno nie przetrząsarka tylko zagrabiarka z możliwością przewracania potocznie gwiazdówka ale mniejsza o to właściciel chyba czymś uderzony skoro taką cenę sobie wyobraża

Przetrząsarko Zgrabiarka Kołowa (PZK) jak już mamy być tak dokładni

Opublikowano

W 2010r jak w Niemczech zobaczyłem takiego ihc z podwójnym wyjściem wom to takie oczy zrobiłem😵

I co ciekawe pamiętam że wtedy Niemiec za ihc 844 4x4 chciał 5tys. ojro, cena do negocjacji oczywiście. Tyle że kabiny takie lipne miały, tyłem wsiadane

Teraz za tyle nie kupi

• Like 1
Opublikowano

Jak by pokombinował to kosiarkę dałoby radę założyć. 

Opublikowano

tylko jeszcze znaleźć taką szeroką jak pobieracz i cała maszyna , albo jakąś dyskową albo listwową trzeba wsadzić bo nie wiadomo czy i motorek w tej kabałejce wydoli to wszystko ciągnąć

Opublikowano
11 godzin temu, bratrolnika napisał:

Kumpel ma podobnego dziadka tylko 744, kabina kijowa ale traktor niczego sobie, wspomaganie, wałek 540/1000, kapcie szerokie, z turem dał 14000.

W okolicy jest 844s ( wersja z przodkiem), znajomek który go przywiózł z Niemiec, mówił że to twarde i niezajechane ciągniki

Opublikowano
11 godzin temu, zetorki12 napisał:

Dopiero teraz, bo km ustawione w szukajce nie łapały, no przyczepy robi ładne i każdemu coś ma do wyboru, narazie szukam bliżej, te dalej to już jak czerwiec będzie a nic się nie trafi, jeszcze w Sokołowie ładne ma i tam bliżej, a jak nie będzie samo nic dobrego a plony i cena będzie bogata to wezme nową i ch🐱j.

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, zetorki12 napisał:

Rysiek chyba z wywrotem na trzy strony szukał, te tylko na boki gibane

Rysiu, tu masz wytłumaczenie dlaczego w twojej tej zamówionej ramy nie pomalował, pewnie z tego samego powodu co ten z aukcji poniżej

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-sanok-d-44b-stan-bardzo-dobry-CID757-IDysZP5.html

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Gość ma różne , a na zdjęciach wyglądają nawet ładnie . Pomyślałem że warto zwrócić uwagę . To co wstawiłeś nie aktywne , więc ciężko się domyślić twojej zagadki .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

Kurka, a pięć minut temu było aktywne

W aukcji napisane było że rama niemalowana żeby wszystko było widać

Zaraz zobaczę te inne u tego z twojego linku

No zobaczyłem, nie brzydkie, ale i ceni się nieźle, przeważnie za tą d46, bo te hl to nie wiem czy nie za duże do 5314

Edytowane przez bratrolnika
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v