Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tylko do bali piasku i ziemi bo mam unhz 500 i chce go wykorzystać do załadunku, a do bali mam długie widły na tył wiec myślę że 2 na wys wrzucę. Ewentualny remont na przyszły rok. A taki siłownik @bratrolnika to ile kosztuje?

Tu znalazłem podobna ale burty i sód w gorszym stanie a i cena wyższa

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-na-3-strony-d47-d55-hw-hl-thk-CID757-IDxGVVn.html#64129fe6cd

Edytowane przez Morion
Opublikowano

To było w przenośni. Kilka tys wyjdzie żeby było jak bóg przykazał. Jak do ziemi to trzeba było się przyjrzeć jak tam rama wygląda ewentualnie wzmocnić bo ze zdjęć widać że jest ugięta.

Opublikowano
46 minut temu, bratrolnika napisał:

To jest chyba thk5, a poza tym ogólnie zależy do czego jej potrzebujesz, do balotów slabo-bo ona strasznie wysoka jest, do tego chyba 2m szerokość tylko, do zboża też nie za bardzo bo burty niskie, i widać szczelna to ona nie jest już dłuższy czas...

Kupić za 4 i drugie tyle w nią wsadzić, to można mieć niezła przyczepę na lata, ale użytkować ja w takim stanie jak na foto to słabo

To nie jest thk 5, one mają hamulce tylko na przednią oś i wywrot na dwie strony oraz ma ciut inne felgi.Z tym typem przyczepy już sie spotkałem kilkakrotnie jest to IFA 5

• Thanks 2
Opublikowano
4 godziny temu, kopin napisał:

gdyby każde ogłoszenie było płatne 1% wartości zaraz były by tansze klamoty w ogłoszeniach 😉

u nas klocek to klocek ,nie ma sie co tym zajmować 😉

gdyby takie prowizje brali to wszystko po kilka stówek wystawione a w opisie to cena +x zer

• Like 1
Opublikowano

Poza sposobem chłodzenia(powietrze)nie mają nic wspólnego z deutzem. Deutz ma np zwykłą rzędową pompę paliwa a same osobne pompki do każdego cylindra.

Opublikowano

z wioski obok ma w barwach lambo wersję 100km to fajnie to się spisuje i już ze 13k zrobione w tym chyba 7 czy 8 u niego to mówi że skrzynia I skrzynią panzerfaust najczęściej co pada to pierdół w kabinie ale też raz na kilka lat i 2 razy elektrozawór od womu wymieniał bo teraz to lata z kosiarkami, opryskiwaczem I nawozami więc wom cały czas pracuje a jak był główny to robił lepiej jak 1224 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v