Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, bratrolnika napisał:

To jest chyba thk5, a poza tym ogólnie zależy do czego jej potrzebujesz, do balotów slabo-bo ona strasznie wysoka jest, do tego chyba 2m szerokość tylko, do zboża też nie za bardzo bo burty niskie, i widać szczelna to ona nie jest już dłuższy czas...

Kupić za 4 i drugie tyle w nią wsadzić, to można mieć niezła przyczepę na lata, ale użytkować ja w takim stanie jak na foto to słabo

To nie jest thk 5, one mają hamulce tylko na przednią oś i wywrot na dwie strony oraz ma ciut inne felgi.Z tym typem przyczepy już sie spotkałem kilkakrotnie jest to IFA 5

• Thanks 2
Opublikowano
4 godziny temu, kopin napisał:

gdyby każde ogłoszenie było płatne 1% wartości zaraz były by tansze klamoty w ogłoszeniach 😉

u nas klocek to klocek ,nie ma sie co tym zajmować 😉

gdyby takie prowizje brali to wszystko po kilka stówek wystawione a w opisie to cena +x zer

• Like 1
Opublikowano

Poza sposobem chłodzenia(powietrze)nie mają nic wspólnego z deutzem. Deutz ma np zwykłą rzędową pompę paliwa a same osobne pompki do każdego cylindra.

Opublikowano

z wioski obok ma w barwach lambo wersję 100km to fajnie to się spisuje i już ze 13k zrobione w tym chyba 7 czy 8 u niego to mówi że skrzynia I skrzynią panzerfaust najczęściej co pada to pierdół w kabinie ale też raz na kilka lat i 2 razy elektrozawór od womu wymieniał bo teraz to lata z kosiarkami, opryskiwaczem I nawozami więc wom cały czas pracuje a jak był główny to robił lepiej jak 1224 

Opublikowano

Same są warte zainteresowania. Części dość tanie jak na zachodnie, silniki oszczędne w zużyciu paliwa. W bliźniaczych Lambo siedziały już silniki chłodzone cieczą.

Opublikowano
2 godziny temu, solek01 napisał:

Gdzie taki International ma tarcze hamulcowe? Łatwo się do nich dostać czy trzeba pół ciągnika rozbierać?

Bo wcześniej pisał że hamulce do naprawy,  a teraz dodał więcej zdjęć i już o tym nie wspomina.

https://www.olx.pl/oferta/international-844-CID757-IDy6SrZ.html#a7565f88f1

Z tego co się orientuję, trzeba koła demontować wraz z obudowami i półosiami, są pomiędzy korpusem tylnego mostu a obudową półosi, dość upierdliwe w naprawie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v