Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
solek01 napisał:

A jakieś ogólne opinie o tych ciągnikach?

ogolnie same jak to same. bardzo oszczedne. rzeczy eksploatacyjne dosc tanie. najgorzej, ze ciagniki sa juz stare i ciezko znalezc niektore czesci nawet z drugiej reki.

Opublikowano

16 minut temu, marian7k napisał:

Pierw parkował pózniej garaż budował.

7 minut temu, stempos1980 napisał:

A może słup jest ruchomy 

@solek01 dalej szukasz? 

e tam... ten MTZ na pewno jest bardzo skrętny ;) i specjalnie tam wjechał żeby to pokazać :P  

• Like 1
Opublikowano

9 minut temu, stempos1980 napisał:

A może słup jest ruchomy 

@solek01 dalej szukasz? 

Dalej szukam

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Przecież widać że po skosie ten rusek stoi

Solek forsza 323a koło mnie wystawili za 21500, wygląda na zadbany, chcesz linka? 

Miałem kiedyś 303 model i miałem chęć na takiego 323 ale obecnie jakoś się zniechęciłem do nich.

Najlepszy jaki był do kupienia do tej pory to wstawiony tu przez kogoś MTZ 890, ale poszedł o dzień za szybko,

i dalej coś szukam ale bez spiny.

Opublikowano
1 godzinę temu, Narko napisał:

No wlasnie czy jest sens kupowac cala belke gdy potrzebuje zbudowac siewnik redlicowy max 2.25m?

stempos1980 masz moze linka?

Resztę będzisz miał na zapas lub sprzedasz. Odcinasz na tyle co potrzeba i po robocie, ale jak wolisz rzeźbić, dopasowywać, tracić czas na szukanie redlic, remont, spawanie to śmiało.

Opublikowano
35 minut temu, jahooo napisał:

Ja mam smaczka na tego 323 z silnikiem Volvo :D

@solek01 ty chciałeś coś 4x4 80KM ?

może taki https://www.olx.pl/oferta/ferguson-298-CID757-IDyakrB.html#0bef25d34d

A tego gościa z WIerzchowisk mogę polecić, odnawia sprzęty (bez przesady) z Anglii i Irlandii, ale ceny ma dość rozsądne i technicznie znośne, nie grzebie "na drut i sznurki"

tak 4x4 od 80 do 100 km, ale najlepiej coś powyżej 90km

Opublikowano (edytowane)

Z tego skidsteera ile byś Griga urwał? Po doliczeniu kosztów transportu wcale nie będzie taka okazja za tego staruszka bez dobrych opon.

Siewnik w Tuczna w lubelskim.

Edytowane przez Gość
  • AgroTeam
Opublikowano
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

gdzie on jest? bo na tel nie widzę

Tuczna, Woj. Lubelskie

2 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Z tego skidsteera ile byś Griga urwał? Po doliczeniu kosztów transportu wcale nie będzie taka okazja za tego staruszka bez dobrych opon.

Siewnik w Tuczna w lubelskim.

Nie znam się na takich zabawkach ale cena poniżej 10 wydała Mi się sensowna. Ale może faktycznie z kosztami nie być już taka dobra

Opublikowano

Ostarnimi latami mocno podrożały. Kilka lat temu takie chodziły po 9 -12 tys., ale teraz nic za to nie kupi. Za 13 tyś znajomy brata kupił Gehla sporo większego. Gdyby ona u nas kosztowała 10 klocków to byłaby dobra oferta. 

• AgroTeam
Opublikowano
3 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Ostarnimi latami mocno podrożały. Kilka lat temu takie chodziły po 9 -12 tys., ale teraz nic za to nie kupi. Za 13 tyś znajomy brata kupił Gehla sporo większego. Gdyby ona u nas kosztowała 10 klocków to byłaby dobra oferta. 

Ale przywiezienie tego to pewnie koszt około tysiaka więc wyjdzie około 11tyś więc jeszcze nie tak tragicznie chyba jeśli ktoś oczywiście szuka

Opublikowano

Myślałem, że więcej. W takim razie myślę, że znalazłaby klienta.

• AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, Thomas2135 napisał:

Myślałem, że więcej. W takim razie myślę, że znalazłaby klienta.

Raczej nie waży to więcej niż samochód więc normalna laweta. A to już prosta matematyka szukasz wolnego miejsca (taniej) albo gonisz sam i decyduje ilość km

Opublikowano

Te zabawki sporo ważą, większe modele ponad 2 t. Ja nie szukam, duża mi wystarczy, ale takie coś do kojców w oborze z niskim stropem by się przydało tylko ceny absurdalne. Rok temu była na kołach za 14 tyś do naprawy.

LinkClick.aspx?fileticket=XYfjmruCz54=&t

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v