Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znasz się i dlatego tak mówisz . Jak by nie był dobry , to ludzie by nie kupowali za takie ceny . :ph34r:

Opublikowano
23 minuty temu, Ursusc385 napisał:

Przepraszam, ave fetor, czcić go na kolanach ;)

AVE

Opublikowano
32 minuty temu, Ursusc385 napisał:

W d*pach im się przewraca z tymi cenami fetorow, jeszcze trochę to będą w tej samej cenie co proxima.. 

Waga x 1,5 zł. Realna wartość pojazdów za czasów komuny. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

pier**lisz. 

Nowe dżon diry wam w krzakach pokrzywa zarosna, a te stare gówna po 1.5 za kilo beda dalej chodzić. 

Nie dlatego, że są lepsze, tylko są prostsze i będą chodzić i chodzić, dopóki będzie można do nich kupić części. 

A to, że ludzi pokurwilo z tymi cenami, które powinny być w granicach 25 - 30 tys max to już inna sprawa. 

Ps

Najbardziej mnie ro***erdala zawsze argument z biegami w podłodze - jak kuźwa jakiś MF z biegami między nogami jest, to nie ma problemu żadnego, ale jak ktoś tylko  starego zetora da, to od razu jest to k**wa kwestia nie do przeskoczenia. (pomijając kwestie ilości przełożeń, synchronizacji itp, chodzi mi tylko o umiejscowienie wajchy jako argument) 

Edytowane przez daron64
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)

@sumek666 , no chyba z , a nie za ?😉

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Za taką kasę kupi min 15 lat młodszy traktor w nie gorszym stanie

Za 55 tysi jak ktoś już mocno bardzo chce zetora, to coś z 7540 - 10540 kupi. Już nie wspominam o zachodznich.

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

pier**lisz. 

Nowe dzon diry wam w krzakach pokrzywa zarosna, a te stare gówna po 1.5 za kilo beda dalej chodzić. 

Nie dlatego, że są lepsze, tylko są prostsze i będą chodzić i chodzić, dopóki będzie można do nich kupić części. 

A to, że ludzi pokurwilo z tymi cenami, które powinny być w granicach 25 - 30 tys max to już inna sprawa. 

Ps

Najbardziej mnie ro***erdala zawsze argument z biegami w podłodze - jak kuźwa jakiś MF z biegami między nogami jest, to nie ma problemu żadnego, ale jak ktoś tylko  starego zetora da, to od razu jest to k**wa kwestia nie do przeskoczenia. (pomijając kwestie ilości przełożeń, synchronizacji itp, chodzi mi tylko o umiejscowienie walczy jako argument) 

O częściach wspominasz? A jak tam ramka do kabiny?😁

Opublikowano

Nie mogę edytować . Jak wstawi się tą mniejszą buźkę to tak bywa . Żartowałem z tym Zetorem . Nikt tyle nie da . Ja rozumiem że można chcieć 3-4tysiące więcej od ceny rynkowej , no ale nie dwadzieścia tysięcy więcej . Ten z linku nawet jakoś specjalnie zadbany nie jest ,

Opublikowano

Co z tej dostępności części do fetorów i łursusów skoro ich jakość jest katastrofalna?

Opublikowano

Prawda jest taka że jak się coś kupuje to jest za drogie,ale jak sie coś sprzedaje swojego to jest za tanie.Tak samo z kredytem w banku,pożycza się cudze pieniądze a oddać trzeba k**wa swoje 😉

• Like 1
Opublikowano

daron64 napisał:

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Za taką kasę kupi min 15 lat młodszy traktor w nie gorszym stanie

Za 55 tysi jak ktoś już mocno bardzo chce zetora, to coś z 7540 - 10540 kupi. Już nie wspominam o zachodznich.

Cena części do zetorów które wymieniłeś jest porównywalna do ceny części ,,zachoda" z tych lat

Opublikowano

Tak czytając ile rzeczy w tym zetorze robił , to niezły wrak musiał być . W dodatku to 6045 . Trza być chorym żeby tyle dać . Niezły wybór już za taką kasę .

Opublikowano
11 minut temu, daron64 napisał:

@soltys48

Ale to nie ta seria :) do ciężkiej to do Kalisza dzwoniłem i nie mieli części :)

Poza tym i bez ramki będzie jeździł :)

W sumie racja😉

10 minut temu, stempos1980 napisał:

@soltys48a przecież i do zachodnich niektórych drobnych rzeczy też nie kupisz już

Np jakich? Mam IHC z 74 r i można kupić każdą  śrubę fakt cena w euro ale jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v