Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego jak chcesz dobrego leda poszukaj coś z wessem, w chińczykach albo będą chodzić albo jak światła do jazdy dziennej walnie ci jedna dioda i d*pa, lepiej dopłacić 100zł na komplecie a cieszyć się latami

Opublikowano

kilka puszek farby i nowe opony diagonalne, jak dla mnie do wyrzucenia na wstępie

nie warta tyle, w takiej cenie możan znaleść b.ładną 110 czy 120 w ori lakierze

http://olx.pl/oferta/rozrzutnik-2-osiowy-CID757-IDby1nd.html#00136b30e8 na takich kołach rozrzutnika jeszcze nie widziałem, czy to oznacza że bez żadnych przeróbek w miejsce kół 15,3 można założyć 20"??? piasta jest taka sama???

rozstaw jest taki sam, a samo koło niewiele wyższe niż 11.5, choć przy ugiętym resorze może być jednak problem

Opublikowano

Facet chyba z krzesał spadł i się robnął w głowe żeby tyle wołać za tego zetora, paranoja po całosci

Panowie inne pytanie jakie można założyć felgi ewentualnie jak szerokie opony na felgi 15 te balonówki jak w rozrzutniku, mam niskopodwoziowkę na osi od neptuna, i mam założone 15,3- 11  a czy da się szersze założyć, ewentualnie felgi inne bo ógłbym poszerzyć ośkę trochę, moze coś poradzicie, chodzi mi o tonaż żeby wytrzymało 10 skrzyniopalet, z ziemniakami to nawet około 5 ton by było

Opublikowano (edytowane)

Załóż koła bezdętkowe nawet w wozie mam takie koła ładuje na nie bez litości i jest ok jeżeli nie chcesz zmieniać osi to można felgi przespawać

Edytowane przez simson2812
Opublikowano

masz ktoś taka kabinę na 360 warto ją kupić ? http://olx.pl/oferta/kabina-c360-c-360-ursus-CID757-IDbuFHD.html#3b4289a6e2

Mam ta kabinę tylko bez boczków na błotniki. Chętnie zamieniłbym ją na nowszy model. Wadą dla mnie są drzwi(mają taki kształt, że same ustawiają sie w połowie otwarte. Przy wsiadaniu i wysiadaniu przeszkadzają. Najczęściej są zdjęte - podobnie jak na zdjęciu. Dach mają słabo wygłuszony i wpada w rezonanas. Powodem jest mocowanie całej kabiny na sztywno do korpusów. Te nowe są na gumach i jest wg. mnie o wiele lepiej... Jeżeli ci sie podoba to się targuj i bierz. kolejnym minusem to jest odbijanie swiateł pozycyjnych(tych z błotnika) w bocznych szybach. Widoczność przez to bardzo spada i nie widać pobocza. Wygłuszenie od kolanka wydechu na poziomie ZERO! Zaleta to, że nie pada na głowę i wygląda na bezpieczną. Jak masz 1000zł na kabinę to tylko nową(szeroką), różnica na raty i bedziesz zadowolony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v