Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktos ma mozg wielkosci kury to nie zasluguje zeby sie nawet o nim wspominac a tylko taki interesuje sie takimi ogloszeniami. tak prawda.                                                                                                                                                                                       szmergiel   tacy ludzie zasługują jak najbardziej na ochronę, ty sobie poradzisz z każdym  oszustem a ci mniej inteligentni mają na nich pracować?

Opublikowano

Wiecie dlaczego takie walki z tanimi traktorami z zachodu się dzieją? Bo jeden z drugim najmądrzejsi są, znajdzie taką ofertę to nikomu się nie pochwali, nie zapyta szwagra czy sąsiada o opinie, tylko wszystko szybko i po cichu, bo jak sąsiad zobaczy to zaraz mi cenę podbije albo jeszcze sam kupi, a ja dalej ursusem robić będę, a taka okazja dwa razy w życiu się nie trafi już....

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że, potem weź się ciągac a nawet z dużą dozą prawdopodobieństwa - po prostu nie odzyskasz się już tej kasy. 

Kolo mnie? A to nie słyszałem. Tylko jak ciągnik kupowałem, to facet opowiadał jak jego jakiś znajomy wpierdzielil chyba ponad sto koła, a okazało się że ciągnik kradziony i kasa poszlaaaa 

3 minuty temu, Agrest napisał:

Nie może być,  zetor nawet uszkodzony nie może być tak tani😁

https://www.olx.pl/oferta/zetor-12011-uszkodzony-silnik-CID757-IDybMax.html

Tylko jak sprawdzić czy faktycznie sprawny jak silnik uszkodzony? 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jan34533 napisał:

jak ktos ma mozg wielkosci kury to nie zasluguje zeby sie nawet o nim wspominac a tylko taki interesuje sie takimi ogloszeniami. tak prawda.                                                                                                                                                                                       szmergiel   tacy ludzie zasługują jak najbardziej na ochronę, ty sobie poradzisz z każdym  oszustem a ci mniej inteligentni mają na nich pracować?

Już ci napisze dlaczego nawet palcem bym nie pomógł takiemu durniowi.piszesz że mało inteligentny i to prawda ale przeważnie zawistny  chytry i bezczelny.przewaznie tacy co myślą że wszystkie rozumy pozjadali i oni kupią za 30%wartości sie łapią na to a śmieją się z normalnych ludzi co wiedzą że to za tanio.znam takiego jednego chytrego co przyleciał żeby dzwonić bo znalazł kombajn za 2400e -a jak się cieszył ile to zarobi.mase takich dzwoni i dlatego bardzo dobrze że ktoś ich wali w rogi.nawet mało kumaty a nie chytry jak żyd nie da się zrobić bo będzie bal się wpłacić.tylko ci co by gówno zjedli lecą na to a tych to nie żal wogule.

bratrolnika.mysmy tam pisali o transporcie z dani a nie że ktoś ma 20 km do granicy.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

Panowie przeciez 3k euro to smiech na sali. W robocie ostatnio bardzo czesto slyszy sie o kradziezach na legendę. 

Ostatnio bawet przyszła zglaszac babka, ze zadzwonił do niej "policjant z CBŚ" i wyrzuciła 125k złotych przez okno. To dopiero jest dramat.

Opublikowano

Uogólniasz . Tak się wpieniłeś , ze trudno tekst zrozumieć .:P

2 minuty temu, szmergiel napisał:

Już ci napiszedlaczego nawet palcem bym nie pomógł takiemu durniowi.piszesz że mało inteligentny i to prawd a ale przeważnie zawistny  hytry i bezczelny.przewaznie tacy co myślą że wszystkie rozumu posiadali i oni kupią za 30%wartości sie łapią na to a śmieją się z normalnych.mase takich dzwoni i dlatego bardzo dobrze że ktoś ich wali w rogi.nawet mało kumaty a nie hytry jak żyd nie da się zrobić bo będzie na się wpłacić.tylko ci co by równo zjedli lecą na to a tych to nie żal wogule.

1 minutę temu, hecktor2 napisał:

Panowie przeciez 3k euro to smiech na sali. W robocie ostatnio bardzo czesto slyszy sie o kradziezach na legendę. 

Ostatnio bawet przyszła zglaszac babka, ze zadzwonił do niej "policjant z CBŚ" i wyrzuciła 125k złotych przez okno. To dopiero jest dramat.

Ile to 125k ?

Opublikowano

Najpierw o mózgu kury, co chyba jest dla wszystkich równoznaczne z byciem mało inteligentnym, a potem jednak nie, chodzi o chytrosc, a nie intelekt.. 

Choć w sumie wróć, tam nie było, że mózg wielkości kurzego, tylko wielkości kury.. Hmm

• Haha 1
Opublikowano

Póki co to śmergiel pokazuje swój mały rozumek, gdy już na początku nie załapał, że to wszystko dla beki. Wszyscy wiedzą, że to lipa tylko śmergielek oburzony.

Opublikowano (edytowane)

szmergiel  ma trochę racji, sek w tym że jest złe prawo, ktoś tu napisał  że gościa doszli  i nie miał majątku, w takim wypadku winno być dekada  do odsiadki i kasa szybko by się znalazła a tak to będzie dalej kantował                                                                                                                                                                                                     widzę że jest tu jakiś magister albo docjent

Edytowane przez jan34533
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v