Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po stanie opon ,na pewno motogodziny cofnięte przynajmniej o połowę

A jakie miał by mieć opony przy 3 tyś godzin. Ja jeździ po drogach to opony przenie  do 5 tyś.max  wytrzymają.

Opublikowano (edytowane)

oglądałem tego Belarusa i naprawdę ładny i cena do niezłej negocjacji ogólnie fajny nie mocno wyjechany ciągnik

http://olx.pl/oferta/lemken-opal-90-CID757-IDbj3fH.html taki z tego lemken jak ze mnie papież. Do poprzedniego linku na koncu dopisac: ml

to cudo to RABE

@izydor6280 te kółka są od amozonki

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

Ostatnio krąży jakaś legenda o złotym pociągu. Najpierw zobaczyłem tę mapę, później coś wspomniano na yt a wczoraj było w telewizji o tym. Ktoś sobie jajca robi z mapą, bo wwzyscy szukają złotego pociągu( pociąg pełen skarbów).;)

Opublikowano

Legenda istnieje już dawno, to pociąg ze skradzionym złotem i innymi kosztownościami którym naziści chcieli wywieść to do rzeszy. Ta aukcja jest śmieszna bo na zdjęciach dokładnie widać mapę  :) Kiedyś na jakimś portalu koleś podobnie chciał sprzedać doładowanie do telefonu - ze zdjęciem 15- cyfrowego kodu  :)

Opublikowano

allegro ostatnio usunelo aukcje ktos chcial sprzedac zloty pociag w opisie oczywiscie odbior osobisty gdzies w gorach w walbrzychu  a na innych ich aukcjach proponowali siekierki szpadle itp  aukcja doszla do 10,5mln zl oczywiscie ze ludzie sobie jaja robia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v